Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis zsákot venni/készíteni kell?

Ovis zsákot venni/készíteni kell?

Figyelt kérdés
Vagy az oviban kap egyet mint egy öltözőszekrényt példàul? Miknek kell benne lenni? Vagy van külön szekrènyük is vagy a ruhàk is a zsàkban vannak?
2016. ápr. 27. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nem kellett ovis zsák, a mi csoportunkban nem használtak ilyet. A másik csoportban volt minden gyereknek, de az ovi adta.
2016. ápr. 28. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk venni kellett, ahogy ágynemű huzatot is. Paplant és párnát, törölközőt adott az ovi. Nálunk az oviban nyitott szekrények vannak és kell ovis zsák. Nyílt napon nem voltatok? Nem láttad az öltözőt?
2016. ápr. 29. 21:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Nincs nyìlt nap, szülői is csak majd valamikor ovikezdés után lesz! Beiratkozáson a folyosón kívül mást nem lattam. Majd nyáron amikor be lehet menni jatszani az udvarra majd megkérdezem az óvónőt ezekről (bár azt sem mondták hogy mikor derül ki hogy melyik csoportba kerül...). Tudom hogy nem nagy összeg, nem azért kérdeztem, csak érdekelt mi a szokás
2016. ápr. 30. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!