Tanév közben nem lehet beíratni a gyereket óvodába?
Figyelt kérdés
talán kicsit buta kérdésnek tűnik, de nem élünk Magyarországon így nem tudom. jár a gyerek óvodába, de szeretnénk pár hónap múlva Budapestre költözni. a mostani beiratkozásról lemaradunk így szeptemberben nem tudja elkezdeni az ovit. tanév közben nem fogják felvenni? magánóvodába sem?2016. ápr. 5. 09:08
1/6 anonim válasza:
Nálunk akár májustól is kezdhet egy gyerek.
2/6 A kérdező kommentje:
ez a nálunk ez mit jelent? azt nem tudod, hogy ez mennyire általános?
2016. ápr. 5. 09:11
3/6 anonim válasza:
A gyerek 3 éves kortól ( ponzosabvan 3. életév betöltése utáni szeptembertől óvodaköteles). A körzetes ovinak fel kell venni.
4/6 anonim válasza:
Vannak mindenhol fenntartva tartalék helyek,(nem csak ilyen esetek miatt persze) elvégre költözni bármikor lehet, ha én októberben megyek másik városba teszem azt, akkor sem mondhatja azt az óvoda, hogy akkor jövő szeptemberig malmozzon otthon a gyerek. A körzetes óvoda mindenképp köteles felvenni, a magán meg no pláne nem foglalkozik vele, hogy mikor jelentkezel.
5/6 anonim válasza:
De felveszik, ha költözés miatt van óvóda váltás akkor felveszik év közben is.
De még nem maradtál le az áprilisi beiratkozásokról sem szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. tényleg buta volt a kérdésem
2016. ápr. 5. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!