Mit lehet veeni 5éves kisfiú szülinapjára?
mi a keret?
5éves fiam van, több pajtás szülinapján voltunk az utóbbi időben.
nálunk nagyon menő minden, ami angry birds, lego bionicle, hero fatory (nem fontos a lego, nekünk van, mi is vettünk pepcoban legoval kompatibilis robotot, ami ugyan nem csúcsminőség, de nem rossz), transformers (pepcoban szintén 1-2ezres kereten belül beszerezhető), star wars, stb.
mi egy tescos starwars-os zabos pipit vittünk legutóbb (betároztam belőle, amikor olcsó volt), előtte ilyen lego-utánzat robotot... de bejöhet a minion, verdák, mindecraft is, illetve egyéb lego-harcosok, chima, ninjago. kerettől függően ezeknek vannak képeskönyveik, matricáik, újságjaik, a gyerekek annak is nagyon örülnek.
mondjuk a fiamból kiindulva jöhet pokemon, slug, de akár sima kisautó is... bár utóbi az, aminél már fontos, hogy jó, strapabíró legyen, mert bizony repül, ütközik, balesetet szenved, stb.
3ezer k0r-l gondoltam, max 3500Ft.
Koszonom az eddigi valaszokat.
Javaslom a Smart Games-t is, mi több ilyet is kaptunk a 5. ovis szülinapra, és a fiam nagyon szerette őket.
a 3500as keret már egy "komolyabb" bionicle robotra is elég :o az pedig csúcsszuper ajándék. persze ha a gyerek szereti...
ez már az a keret, ami mellett nyugodtan megkérdezheted anyukát, hogy mit szeret a gyermek, nem kerülsz utána abba a helyzetbe, hogy nem futja olyanra, ami igazán örömet okoz.
ha viszont a válasz pl lego, akkor érdemes tisztázni, hogy milyen készletek vannak meg neki (ennyiből egy akármilyen másmilyen kis készlet is futja, rendőrös, tűzoltós, búváros... szerintem a lego mindig telitalálat).
de ennyiből egy szép, igényes könyv is kitelik, pl dinós, ha éppen azt szereti a gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!