Van kedden, vagyis holnap van ovoda? Rendkivuli helyzet miatt.
Figyelt kérdés
Behivtak rendkivuli munkavegzesre... Ezert lenne fontos mert nem tudom hova tenni a gyereket ...2016. márc. 28. 07:51
11/18 anonim válasza:
Azt én nem hiszem el, hogy pl Debrecenben nincs ügyelet! Az oviban nincs szünet! Éppen ezért egy ovinak nyitva kell lennie a városban vagy településhez közel!
12/18 A kérdező kommentje:
Nincs feszem es nem tudom van e csoportja az ovinak
Kontaktom sincsen mas anyukakkal
Mivel nem mondtam le az ebedet valszeg kap arra a napra
2016. márc. 28. 11:01
13/18 A kérdező kommentje:
Ja es budapest
De koszi a valaszt mindenkinek :-)
Valahogy csak megoldom ...
2016. márc. 28. 11:04
14/18 anonim válasza:
Ügyelet van, de ez csak az étkezés miatt lehet probléma. Ha van ennivalója, viheted.
15/18 anonim válasza:
Nem, ha nem kérted az ügyeletet, nincs kajája, csomagolj neki. Itt nem lemondás van, ilyen esetben kérni kell, eleve lemondja az ovi.
16/18 anonim válasza:
Nálunk pl. lemondani kellett, hiszen hivatalosan az oviban nincs tavaszi szünet, tehát az az alap eset, hogy megy a gyerek és nekik nem kell ügyeletet kérni. Aki nem megy az lemondta az ebédet.
(Az más kérdés, hogy elég erőteljes volt a nyomás, hogy ne vigyük a gyereket, ezért gondolom nálunk is összevont csoportok lehetnek.)
18/18 anonim válasza:
Nálunk van ovi holnap .oviban nincs szünet csak csak csoport összevonások vanak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!