Ilyenkor kell igazolás? Ha igen, hogy?
Kisfiam kiscsoportos. Kedd éjjel elkezdett köhögni, így reggel úgy döntöttem nem viszem. Nem volt vészes, láza sem volt, orra sem folyik, de mivel a hétvégén elutazunk és meg tudtam tenni,hogy itthon maradok, így nem akartam,hogy még jobban lefertőzödjön.
Dokit felhívtam,hogy bevigyem-e. Mondta,hogy nem kell, főleg,hogy tele van a váró influenzásokkal, adjak neki nappalra ambroxolt, éjjelre meg,ha kell Sinecodot. Aztán ha nem múlik 3 nap múlva, akkor vigyem be.
Az oviba szerda reggel beszóltam,hogy nem megy. Itt nálunk az irodán veszik fel, így nem is kérdezte a hölgy miért nem viszem.
Azt nem tudom,hogy ha megmondom hétfőn, hogy azért nem hoztam,mert köhögött, akkor kérni fognak-e igazolást. De ugye a doki meg mondta,hogy ezért nem kell bevinnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!