Mikor kerülhetett a gyerek hajába a fejtetű ha csütörtök este vettük észre mert vakarózott?
Mivel teljesen levágtuk neki nem néztem át mmről mmre de vágás közben 2 mászót láttunk. Vágás előtt még mikor a gyerek fejére ránéztem elsőre találtam serkét. A 2-3. választék után nem is kerestem tovább, pattantak és levágtuk inkább.
Ami érdekel, hogy hány nappal előtte szerezhette?(be kéne lőnöm hol történt)
Az én férjem is nézte az én fejemet azóta, ugye most tegnap elment. Nagyon remélem hogy nincs bennem mert gyerekkoromban nagyon hosszú idő volt mire kiirtottuk! Mindig maradt vhol egy serke a nagy hajamban illetve valaki visszafertőzhetett.
Undorító egy állat és undorító az is hogy nem elég hogy folyton valami betegség terjeng még a tetű is porondon van...
Mint írtam 2 mászó rovar volt amit láttunk, 3-4 hét alatt azért szerintem többnek kéne lenni.
A védőnő a hétvégét latolgatta hogy biztos ott kapta el (egy fürdőben voltunk 1 napot), de az szombat volt mi pedig rá csütörtökre vettük észre. Ez nem tudom nem e korai... Meg vizes közegben hogy kapta volna el? Ráadásul velünk volt végig nem játszott másokkal.
Ezért gondoltam hogy az előtti időszak inkább esélyesebb.
9-es vagyok!
Ha láttál serkét is, simán lehetett benne 3-4 hete. Lányomnak is ami nagy, kifejlett példány volt, az 2-3 volt csak.
Vegyél tetűfésút és fésüljed át azzal a hajadat tincsenként. Most nem lesz hosszú idő, mert ezek a szerek hamar elintézik, ezért is nem lehet kitiltani a teves gyereket a közösségből.
9,12-es vagyok.
Azt még elfelejtettem írni, hogy attól, hogy többet nem találtatok, nem jelenti azt, hogy nem volt. Azt mondják, hogy a serkét egyszerűbb észrevenni, mert a kifejlett tetű kerüli a fényt, és elbújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!