Óvodai felmentést mennyi idő alatt kapom meg?
kérdezd meg a védőnőt,hogy mennyi idő,és ha túl sok,akkor addig orvosi igazolással is otthon tarthatod,ha nagyon gáz a helyzet.
Elsőnek:
minden gyerek más,és egy három évesnek még nincs szüksége gyerektársaságra. Kb 4 éves korukra lesznk óvodaérettek.
igen,a gyerekek nem egyformák,ahogy én is ezzel kezdtem.Az első válaszoló viszont egy kalap alá vette őket.
És ha a gyerek nem akar menni,akkor inkább tartom még otthon "búra alatt",mint amit sokan csinálnak,hogy 1-2 évesen betosszák a bölcsibe,és gyártanak hozzá egy ideológiát is,hogy a gyerek unatkozott otthon,és az anyuka kevés volt már neki. És ma ez a normális.Na ne bohóckodjunk már...
" Ha a gyerek nem akar menni " ....
Így persze hogy nem, mert a gyerek dönti el hogy akar-e menni. Nagyon sok okos 3 éves gyerek van, és ott ha tetszik, ha nem, kihasználják a szülők érzelmi engedékenységét.
Szoknia kell egy három éves gyereknek is hogy van anyán kívül is élettér. Ha megy, játszik, jól érzi magát, ebéd után meg haza lehet hozni, és akkor közösségben is volt, meg a továbbiakban anyával is lesz. De hogy is jöttek ide a bölcsisek?
miért kéne szoknia?nem 13 éves,csak 3. semmi nem történik,ha csak 4-5 évesen szokja.Miért is kéne erőszakkal vinni,ha nem akar?hogy a legyen amit anyuci kitermel a szűk kis fejecskéjéből?
a bölcsiseket azért hoztam fel,mert van aki ezt a "szoknia kell" butaságot egész a bölcsis korúakra is képes ráhúzni.
Igazad van utolsó válaszoló! 3 évesen szeintem vannak gyerekek akiknek Még jobb otthon..nem szeret a Kisfiam meg menni sokat betegeskedik is...ezzel szerintem az önbecsülése és a gyerekekhez való viszonya nem csökken ha 4evesen megy csak!nem hinnem h ettől lenne nyámnyila valaki
.. A bolcsi is mas vilag..nem is ertek azzal szemely szerint eggyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!