Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvoda étkeztetés, fogják ezt...

Óvoda étkeztetés, fogják ezt ellenőrizni?

Figyelt kérdés
Mi kicsivel haladjuk meg a 89.000 ft-ot. Én nem akartam beadni a kérvényt, de az oviban is azt mondják, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik nem adták be. És tudom, hogy sokan sokkal gazdagabbak nálunk. Ellenőrizhetik ezt vajon a jövőben? Jelenleg tudom, hogy nem kell kereseti igazolás hozzá.
2015. szept. 17. 15:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, közben én is gondolkodtam, és nem adom be. Bár végtelenül felháborít ez a diszkrimináció. De ha mégis kitalálják, hogy ellenőrzik, még a ház tulajdoni lapját is bekérhetik. Anyám, amikor segélyt kért, még azt is kérték, hogy a háztartási gépeit sorolja fel,aztán nem kapott,mert nagy a ház, és van mosógépe.

Az én zsebemben ne turkáljon senki.

2015. szept. 19. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem is bosszant, hidd el. Nálunk is beadta az, aki évente 3x megy külföldi luxusútra a családjával.

De nem tehetek mást, mint amit helyesnek látok. Nem csalok, nem adom el a becsületemet havi 8000 Ft-ért. Pedig én is tudnám máshová tenni azt a pénzt.

2015. szept. 20. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Kicsit megkéstem a válasszal, de most olvastam. Nem lehetséges, hogy azért noszogatnak, mert már csak Ti nem adtátok le a papírt? Az nekik mindegy hogy kértek-e támogatást vagy sem, nekik a nyilatkozat a fontos, hogy tudjanak haladni a munkájukkal. Én is úgy vagyok vele, hogy az a közel 10 e ft nem vág minket földhöz, hiszen itthon is enne a gyerek -ezért nem fogok hazudni és magunka vonni a nav figyelmét. Nálunk is a jól menő vállalkozóknak van szükségük támogatásra.
2015. szept. 23. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi vállalkozók beadtuk, pedig igen, feketén többet keresünk. De ez van, régebben én is ilyen kis becsületesen gondolkodtam, hát most már nem, lehet mi vagyunk a csaló vállalkozók, de mi kockáztatunk, minket büntet keményen a Nav és még sorolhatnám. Ha kaptam egy ilyen lehetőséget, hát akkor élek vele. Egyébként nálunk 3-an adták le, sokan jaj őket nem veri a földhöz ez, viszont havonta egyszer gyümölcsöt vinni és csoportpénzt adni az igen, hát nekem meg ez a furi.
2015. szept. 23. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is kértek jöv igazolást és a máktól hatósági bizonyitványt!
2015. szept. 25. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!