Az oviból meghívtak minket egy szülinapra. Ti milyen értékben vittetek ajándékot? Példát is írnátok, hogy mit?
Holnap megyünk egy négyéves kislány zsúrjára. A fakopáncsban vásároltam.
Vattem egy gyöngyfűző készletet kis fémbőrönden (nincs fent a honlapjukon), meg egy ilyen nyomdát:
Köszönöm.Utolsó,a gyöngyfűzőt mennyiért vetted?
Jó dolgok vannak a honlapon,ez tetszik nekem is:
Csak nem tudom milyen értékben illik,mert 2000-3000 Ft-ból azért nehéz,de 5000 Ft-ért (én ennyire gondoltam) azt mondták túl sok!
Na mi sok zsúron voltunk idén a 4 évesemmel. Mind kislányok. Általában igyekeztem 3 e Ft környékén maradni.
Ezeket vettük:
1. kislánynak: labda (ezt úgy kérték) + kisebb hercegnős gyurmakészlet
2: könyv (kislányom kedvencét vettük meg neki, de előtte anyukát megkérdeztem hogy jó lesz-e)
3: fésülhetős póni, gumicukor, kis hello kitty figura
4: könyv, Sofia hercegnő baba, gumicukor
5: plüss figura (anyukát megkérdeztem), divatosabb hajcsat
6: könyv, mágneses rajztábla
amiket mi kaptunk a kislányom zsúrján: kirakó, memóriakártya, foglalkoztató füzetek, hajcsatok, plüss figura, virág (fiúktól), könyv
Szerintem max 3ezerért elég, ha csak ovistárs, de amúgy nem családi barát vagy rokon.
Én mesekönyvet szoktam és egy kis színezőt vagy aszalt gyümit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!