2 és fél éves gyerekek anyukái! Mikor kezdi az ovit?
Figyelt kérdés
Mikor kezdi a gyereketek az ovit? (Ha nem jár bölcsibe jelenleg.) Mikor álltok munkába? Melyik településen?2015. szept. 8. 08:43
1/6 anonim válasza:
Az enyém 2 és fél évesen kezdte, szeptember 1-én. Ha nem vették volna fel, akkor csak egy évvel később mehetne, mert itt nincs év közbeni felvétel.
2/6 anonim válasza:
Az én fiam még 2 éves lesz 2016 februárban, akkor megyek vissza dolgozni. Ha a nagyszülők nem tudják elvállalni, akkor bölcsi, de nálunk nagyon nehéz bekerülni bölcsibe, plusz a külváros, ahol lakunk, nincs is bölcsi nekünk körzetileg, legközelebbi bölcsi akkor veszi be, ha a körzetes és protekciós gyerekek nem töltik be az összes helyet. De ez az összes bölcsire igaz nálunk.
2017 februárban lesz 3 éves, de nem szeretném, hogy akkor kezdje az ovit, majd 2017 szeptemberben, 3 és fél évesen. Székesfehérvár
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok, nálunk a körzetes oviban csak 3 évesen veszik be a gyerekeket, akkor is, ha 2,5 évesen szobatiszta.
4/6 anonim válasza:
Nálunk csak betöltött 3 évesen mehet oviba (Győr), így januárban kezdi, ha addigra szobatiszta lesz. Akkor állok munkába, mikor találok munkát, remélem minél hamarabb.
5/6 anonim válasza:
Júliusban volt 2,5 éves kislányom, most kezdte az ovit szeptemberben - ha nem lett volna szobatiszta bölcsiba ment volna, de így sokkal jobb, mert nővérével (4 éves) van egy csoportban... én jelenleg szabadságomat töltöm nov. 1ig, ill. másodállásban dolgozom havi 96 órát...
6/6 anonim válasza:
jövő év szeptembertől lesz ovis. Igaz addigra betölti a 3 évet, de telt ház van az oviba, így nem tud menni évközbe. Most meg még nem akartam vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!