Ha visszaesik a kisfiam a szobatisztaságban, akkor ki kell vennem az oviból?
Az a baj, hogy ő még nincs három éves, majd csak jövő februárban lesz, ezért neki még nem kötelező az ovi. Az óvó néni ,az intézményvezető, annyit mondott, hogy ha úgy gondolom, akkor vigyem, megpróbáljuk a beszoktatást, aztán majd meglátjuk, de nagyon rutinos óvónők vannak, majd segítenek.
Nem tudom. A csordaszellem csodákra képes, és rendszeren mennek pisilni együtt. Az a gyanúm, hogy nála szándékosak ezek a visszaesések. Amikor látja, hogy picit megingok, azonnal könyörög a pelusért. Sír, hozzabide, hogy adjam rá, alig tudom megnyugtatni. Ma kiszedtem belőle, hogy azért akar pelusban lenni, mert akkor nem kell menni óvodába.... Sokat beszélünknaz oviról, hogy milyen szuper hely, mennyi gyerek, mennyi szuper játék, stb....de úgy tűnik pont az ellenkező hatást értem el vele, mint amit akartam. Tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egyenlőre hanyagolni kellene az ovi témát?
Gondolom azrz adod ilyen kicsinek oviba, mert vissza kell menned dolgozni. Nem tudsz mit csinálni. Esetleg lehet bölcsibe kellett volna 1 évre adni, nem oviba és ott nem lett volna gond a pelenka.
Miért oviba adtad, ha még csak 2,5 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!