Happy House Magánovi? Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kislányom ősszel kezdi az ovit(elvileg novemberben),a Happy House-ban:)nekünk nagyon tetszik eddig.Valakinek jár oda/járni fog oda lurkója?!2015. aug. 25. 11:57
1/3 anonim válasza:
Rossz helyre vitted. Sokan elhozták onnan már a gyereküket. Többek között mi is. Az intézményvezető és a lánya nem korrektek a szülőkkel, ez nekünk sem az első napokban derült ki, hanem fokozatosan, ahogy többször hazugságon csíptük őket. A többi óvónő jó, de nagyon gyakran cserélődnek, mert nem becsülik meg őket. A saját gyerekeik is odajárnak, és kivételeznek velük, ami a többieknek rossz. Nagyon kevés igazi, törődő figyelem jut a gyerekeknek, nem fejlődnek megfelelően.... Persze azért nem a pokol, ha jól érzi magát ott a gyereked, akkor csak tartsd nyitva a szemed, és figyeld a fejlődését, hátha rátok nem lesz igaz, amit leírtam. Ha nem érzi ott jól magát, akkor váltsatok. Minden ismerősünk, aki eljött onnan, nagyon jó döntést hozott, elmondásuk szerint. Mi is.
2/3 p.panka válasza:
Sziasztok, az én kislányom is odajár és nem vagyok teljesen megelégedve az ovivak. Akik elhozták a gyereküket, ők hová vitték őket? Melyik oviba?
Köszi előre is a válaszokat!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Képzeld, mi pont a héten mennénk beiratkozni.... Most megijedtem!Melyikbe jártok, mert ha jòl tudom két òvodája van a Happy Housenak. Milyen rossz tapasztalataid vannak? Mi nem tetszik?
Nagyon köszi a segítséget.
Illetve másoktòlaz ötleteket, hogy hol vannak jò ovik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!