Lehet halasztani az óvodát?
Sziasztok
Ha pl úgy érzem hogy nem óvoda érett a gyerekem és kicsit le is van maradva akkor lehet választani az ovit 1évvel hogy pl 4évesen Menjen??
Azt tudom hogy elvehetik a családot de nemtudom egyébként hogyan működik a dolog.
Lehetséges ez?
Te már tettél fel ezzel kapcsolatban kérdéseket, ügye?
Ha az a Kérdező vagy, semmi baja nincs a gyerekednek! Engedd oviba!
Illetve nagyon rossz evő csak olyasmiket eszik meg amit kézbe megfog,egyedül amit kanállal kell enni az a joghurt amit megeszik de azt is elvárja hogy etessem
Pohárból sem akar inni csak ilyen rendes kis felnyithatós üvegből
Utolsó válaszadónak ajánlom figyelmébe:
www.pszichologuskereso.hu
Ott meséld el a gondolataid, ne itt sértegess másokat!
Ez nem visz előre.
Lehet. Ehhez kérj védőnői vagy orvosi papírt, a szobatisztaság hiánya kizáró ok az oviban.
A beszéd nem lenne gond, nagyon sok három éves nem beszél tisztán, vagy keveset, de ügyesen behozzák a lemaradást. Az evésük sem tankönyvi.
A védőnő, gyerekorvosotok mit mond rá? Szerintük is éretlen a gyerek, vagy csak te látod annak?
Be van íratva a gyerek? Már beíratáskor jelezni kellett volna, hogy még hiányosságok vannak, vagy azt, hogy még nem szeretnéd járatni. Már megvoltak az óvodai szülőik, mindjárt szeptember, most gondolkodsz ezen?
Szerintem csak javára valna az ovoda es nem az, hogy meg egy evet otthon van veled...
ne haragudj, de szerintem nagyon elrontottal valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!