Májusi születésű gyerekek szülei! Mikor engeditek a gyereket iskolába,6 vagy 7 évesen?
Nem az az új törvény, hogy nem lehet az óvodában visszatartani a gyereket?
Miért baj az, hogy a legfiatalabb lenne? Kit érdekel? Nekem két osztálytársam (egy lány és egy fiú) is volt, akik május 30-án születtek, senkit nem érdekelt, hogy ők a legfiatalabbak...
Mellesleg: ha érett az iskolához, akkor az óvodában már csak unatkozni fog...
Szia!
Úgy néz ki döntöttünk, aláírtam, hogy mehet suliba.
Óvónéni azt mondta vétek lenne visszafogni. Mindig mindenben benne van, imád szerepelni, gyorsan tanul, minden érdekli, a figyelme szinte egyáltalán nem terelhető el, ha feladat van, csak arra koncentrál.
Testileg erős, "csupa" izom kiscsaj, már 2 éve akrobatikázik.
Nálunk ha jól tudom Marosits féle tesztet csinálnak, az is jó lett neki, év elején csak 3 pontot vesztett a 30-ból.
A logopédus is megjegyezte már, hogy akinek 7 csontfoga van, annak az iskolában van a helye.
Bennem még nagy a kérdőjel, sokat agyalok. Férjem, óvónők, család szerint teljesen érett a sulira, és Ő is nagyon készül már.
Hát ez nálunk is fennáll, a suli legjobb tanító párosa lesz szeptembertől elsős. Jövő szeptemberben olyan pároshoz kerülne, akikhez még az ellenségem gyerekét sem íratnám be szívesen.
Neki a cs,s, zs és sz betűkkel van/volt gondja. Ha odafigyel, akkor már nagyon szépen beszél, de ha siet, akkor ezek a betűk nem szépek, nem jó helyen képzi őket.
Hatalmas dilemma ez. Ha rosszul döntünk, sok évre megnehezíthetjük a gyerekek dolgát. Azért nálatok sem rossz a helyzet, én még mennék pár kört, hogy más szakember mit mond. Meg azért szeptember még odébb van, ebben a 7 hónapban is nagyon sokat fejlődnek még.
Kislányod mit szeretne?
Szia!
Igen, a kislányom büszke első osztályos kisdiák. Nagyon szeret suliba járni, imádja a tanítónénijeit, szeret tanulni, hétvégén magától leül házit írni. ..
Eddig úgy néz ki jól döntöttünk, remélem később sem fog om megbánni!
Nálatok mi újság, ovis vagy sulis a kislányod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!