Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovijeles matricákat lehet...

Ovijeles matricákat lehet venni készen is valahol, vagy csak rendelni lehet?

Figyelt kérdés

Sok webáruházban lehet rendelni vasalós, varrós,öntapadós matricákat de inkább megvenném helyben ne kelljen szállítási költséget fizetni.

Szóval, hol keressem? :)

2015. jún. 29. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Merrefelé laksz?

A Kangaboo és Mini-Manó üzletekben lehet kapni.

2015. jún. 29. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nyertem egyszer egy internetes oldalon, innen szállították: [link]
2015. jún. 30. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] nézz itt szét hátha találsz több mindent és akkor megéri kifizetni a postaköltséget.
2015. júl. 1. 01:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk méteráru üzletekben is lehet kapni, de csak olyat, ami varrni lehet a ruhákra. Viszont elég drágák, de szépen hímzettek.
2015. júl. 1. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
ovisjel.hu-ról rendeltem már, és még postaköltséggel együtt is megérte, az ajánlott levél kb. 4-500 ft, és egy komplett szettet kértem. Összesen volt 2500 ft, és volt benne cipőmatrica is, meg 40 db selyemcímke névvel és jellel.
2015. júl. 3. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért nem rajzolod bele a gyerek jelét a címkékbe? Egyszerűbb és egy sima toll is elég hozzá.
2015. júl. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!