Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Volt már szülői az ovitokban?

Volt már szülői az ovitokban?

Figyelt kérdés
Nálunk tegnap volt, de sajnos én nem tudtam elmenni mert dolgoztam, így anyukám ment el, mert férjemnek egy hete műtötték a szemét. Nem kaptunk listát, hogy mit kell vinni majd, meg mi lesz a jele, csak a csoportját árulták el. Anya meg nem kérdezett semmit, amiért most ideges vagyok, mert nem szeretek semmit az utolsó percre hagyni. Nálatok mondtak valamit, hogy mit kell vinni, vagy később adnak listát? Van valamennyi fogalmam, hogy mégis mi fog kelleni, de azért jobb lenne előre tudni.
2015. jún. 4. 14:22
1 2
 11/12 Baranka ***** válasza:
Nálunk holnap lesz. Tavaly adtak listát (amin voltak más egyéb fontos infok is) , hogy mit kell vinni, jelet kellett választani. Ágyneműt kértek, pizsamát, lepedőt, ruhákba jel legyen belerajzolva, festve, vasalva, benti cipő/ szandi. Tisztasági csomagot nem kellett vinnünk. Ezt óvónők vették meg. 3000 forintot kellett fizetnünk erre egész évre.
2015. jún. 9. 18:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk ma volt, listát nem kaptunk, jegyzeteltünk.
2015. jún. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!