Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvodavezető szerint egy...

Az óvodavezető szerint egy gyermeknek minimum 3 éves koráig /de akár még tovább is/ az édesanyja mellett a helye. Érdekes, nem?

Figyelt kérdés

Ma néztük meg az ovit, ahová a kisfiunkat szeretnénk majd beíratni. Ő most két éves. Jövő tavasszal lesz 3, és ha szeretném akkortól járatni, akkor most be kell iratnom. Itthon vagyok a kistestvérével.

Az óvodavezető le akar beszélni, hogy hamarabb beadjam /ebben az oviban van egy mini csoport is, ahová a 2,5 éves, szobatiszta gyermekek kerülhetnek/. Szíven szerint itthon tartanám még egy évet, de őrlődöm, mert nagyon közösségi emberke a kisfiam, félek, hogy unatkozna itthon.

Meglepett, hogy maga az ovi vezetőnője mondta azt, hogy ha tehetem, tartsam még magam mellett a gyermekem legalább 1 évet, de akár tovább is. Az ő kisfia 5 éves koráig othon volt vele /ő mesélte/.

Mi a véleményetek?

2015. ápr. 28. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 10-es, utolsó válaszoló!

Csak nem az a "kedves" pedagógus anyuka vagy, aki a múltkor is ilyen arrogánsan osztotta az észt az anyák napjás kérdésnél?

Szerintem te vagy. Megint tök szélsőséges, eltúlzó peldákat hozol.

Semmi baja nem lesz egy gyereknek attól, ha 3 éves kora előtt nem kezdi az ovit, de ha könnyebben barátkozik, sztem nem viselné meg az sem, ha hamarabb kezd pár hónappal.

2015. ápr. 30. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem én vagyok az az anyuka. De belinkelnéd a kérdést?

Itt nem arról van szó, hogy lesz-e baja attól, ha NEM megy a gyerek, hanem hogy lesz-e baja attól, hogy MEGY háromévesen oviba. Bárkinek lehet magánvéleménye, de az óvodavezető nem kellene, hogy a magánvéleményével befolyásolja a szükők döntését, életét.

2015. ápr. 30. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!