Az újpesti JMK oviról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Jónak tűnik a programjuk, csak nem tudom, társul-e ehhez vmilyen elvárás, hogy milyen legyen a gyerek. Nem nézik-e ki mondjuk a "problémásabb", harsányabb, izgágább gyerekeket?2015. ápr. 24. 23:13
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a JMK-ra (játék-mozgás-kommunikáció), a Nyár utcában van, a bíróságnál.
2015. ápr. 26. 22:47
3/4 anonim válasza:
akkor arról nem sokat tudok mondani.már biztos a nyilt napok is elmúltak
4/4 csio válasza:
Szia, az egyik barátnőm kisfia oda járt. Ők nem voltak vele megelégedve. Az ő kisfia is harsányabb, izgágább gyerek. Az óvónők nehezen tolerálták,bnőmet többször is behívták elbeszélgetésre, hogy a kissrác túl hangos. Hozzáteszem, a szomszédaink,van közös falunk, de én 8 év alatt még egyszer sem hallottam a hangjukat. Olyan, mint egy normális, mozgékony fiú. Az oviban túl nagy a szabadság, úgy értem, hogy pl. a gyerekek egyedül jönnek-mennek a plusz foglalkozásokra ; volt olyan gyerek, aki ezt kihasználva megpróbált hazaszökni. Egy nagyon kedves óvónő volt, de ő idén elment.Nem viszik túlzásba a gyerekekkel való kedvességet és foglalkozást. Nem hivatásként, hanem munkaként állnak a gyerekekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!