óvónénik adnátok őtleteket?
kis mondókák, érdekes - rövid játékok amik lekötik a gyerekeket, kis talállós kédések, mondókás jáékok, gyermek dalocskák stb stb.
bármit szivesen fogadok :) még a legrövidebb kis frappáns játékocskát is
( akár privátban vlaszolva, akár itt )
szia
mondókás könyv rengeteg van pl könyvtárban,ha szoktál járni.
nem tudom mekkora gyerekről van szó-de biztos te is sokat ismersz,csak fel kell frissiteni,ha pl a dallam megvan,csak a szöveg akadozik.(beütöd a google-ba) ezek bizos mennek-csipp csipp csóka,borsót főztem,hej gyula gyula,csett pápára,gyi paci pariba,cirmos cica,zsipp-zsupp,ecc-pecc,cini-cini muzsika
játszani lehet-átbújósat,akadály pályásat,főzöcskézni,ha nagyobb,akkor babot-lencsét válogatni,só-liszt gyurmázni,öntögetni,csipeszelni,hajtogatni,különböző fejlesztő eszközöket késziteni otthon(anyagok párositása,illatok felismerése,súlymérés,mezitláb talppal lépegetés,tapintás,szem-bekötősdi.
nem tudom mit szeretnél-és mekkora a gyerek-Bp-en rengeteg jó kinti program is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!