Tehetek feljelentést az ÁNTSZ-nél? Ti tennétek?
Figyelt kérdés
Január-óta a kisfiam és nem csak az enyém,kb 5 napot volt óviban.Elment 3 napra beteg lett hetekre,el ment 2 napra megint beteg lett.Sajnos van egy szülő aki betegen viszi a gyetekeit az óviba,de az óvonő elnézi.5-6 gyerek van az óviban sokszor.A munkahelyemet már elveszítettem.Szerintünk a játékokat nem fertőtlenítik.Már fordultam a polgármesterhez,de nincs változás.Tudom,h influenzás időszak van,de ez egy kicsit sok.Sajnos ez az egy ovi van a környéken.Ti bejelentenétek az ÁNTSZ hez?Vagy hova forduljak?2015. márc. 17. 18:52
1/8 anonim válasza:
Ha most kezdtétek az ovit, akkor ez teljesen normális jelenség.
2/8 anonim válasza:
Ezzel a legtöbb gyerek pont ugyanígy van. Közösségbe kerül és egy csomószor beteg lesz. ÁNTSZ mégis mit tesz ebben az esetben?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem most kezdte.2 éve jár.
2015. márc. 17. 19:03
4/8 anonim válasza:
Sehová nem tudsz fordulni.Be kell vennie a gyereket,ha nem lázasan viszik.Gondolom az óvónő sem jó kedvében veszi be.
5/8 OlivO válasza:
Az enyémek is kb. 5 éves kortól lettek ellenállóbbak, addig folyton betegeskedtek. Ki van írva nálunk, mikor NEM veszi be az ovi a gyereket: lázas, hány, hasmenése van, kiütéses, váladékozik a szeme. Ekkor nem kell bevenni, de máskor igen, ha egész évben taknyos, akkor is, ez van. Minden játékot nem fognak fertőtleníteni, pl. minden egyes db legót vagy fajátékot, plüssöt.
6/8 anonim válasza:
Szia! ...ezt amit te leírtál,idén kb. minden második (ha nem mindegyik)szülő el tudja mondani. Szerintem ez a tél nagyon durva volt ebből a szempontból...a mi városunkban pl. rengeteg volt a tüdőgyulladásos is. A kisfiam is 1 hét ovi,1 hét itthon :( Már gyomorgörcsöm van,ha elköhinti magát :( De amíg nem búrában tartod a gyereket,addig bárhol összeszedheti,nem kell hozzá az ovi. Tudod,hány felnőtt ember jár lázasan,hulla betegen dolgozni? (csak ,hogy legyen munkahelye)Na azok is kimennek az utcára,a buszon rajta vannak...a boltban...mindenütt. A beteg gyereket viszik az orvoshoz,gyógyszertárba stb. Szélmalomharc szerintem :( Itt a tavasz,megerősödnek a gyerekek :) Itt a munkahelyek a bűnösek,hogy nem tudják,nem képesek tolerálni,ha a gyerek,vagy az alkalmazott véletlen beteg. :(
7/8 anonim válasza:
Semmit.megfog erösödni agyál neki multivitamin kèszitmènyt ha nem beteg hogy megerösödjön mert vitamin hiány is okozhat hatja hogy beteg állandoan .
8/8 anonim válasza:
Én ezt adom nekik [link] de a lényeg, hogy az immunerősítésre állj rá. Az se normális, ha egyből mindig mindent elkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!