Milyen kinti vastagságú ruhát és cipőt adsz ovis gyermekedre?
4,5 a kisfiam, mi már elpakoltuk a téi bundás cuccokat.
Ma már magasszárú cipőben (a tavalyi adidas neo)- nem az a vékonyabb fajta, zokini, a nadrág a kívül orkános, belül vékony polár béléses nadrág (vagy másik nap sima polár melegítőnadrág), a felsők: trikó, hosszúujjú póló (ezek vannak bent is rajta), ha kimennek, akkor még pluszban egy polár kapucnis-cipzáras pulcsi és egy cipzáras pufi mellény van rajta
10+ fok van, nálunk már indokolatlanul meleg lenne a téli, 0 vagy az alatti hőmérsékletekben használt overál.
Beleizzad, hiszen futkároznak.
természetesen sapka még van, kesztyű már nincs.
Köszi a válaszokat mentek a zöld kezek 😊.
Én is még vékonyan bélelt magasszárú cipőt és anorák, vékony béléses nadrágot adok a 4,5 éves lánykámra.
harisnyát 3 hete, bakancsot 1 hete hagytuk el. most sportcipőbe ment, vastagabb melegítőbe, póló, pulcsi és egy snowborad kabát. ez meleg, de belül nem pamut bélése vagy, hanem belül is az a susogós anyag van, meg kint is, tapintásra vékony, de bent tartja a test melegét, én is ilyet hordok most...
annyira nem öltöztetem be mint amit mások írtak, mert ilyenkor, dél körül meg 15-18 fok van, ma pl. kabátot levehették délben, rálátok az ablakból :)
Sportcipőt és farmert/mackót adok a 3 gyerekemre. Kardigán és reggelre még pufimellény.
Magamból kiindulva utálnám, ha bélelt nadrág lenne rajtam tizenakárhány fokban.
5,5 éves fiam van
tavaszi dzseki,pamut sapi
vékonyan bélelt nadrág,rövid és hosszú ujjú póló
nike sportcipő
Mai szerelés (reggel korán járunk be):
Bőrcipő, harisnyanadrág, kordnadrág, vékony hosszúujjú, kötényruha, vastag pulcsi, pufi mellény, horgolt sapka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!