Vegyes csoport. Írnátok tapasztalatokat?
11- es válaszoló vagyok bocsi elküldtem pedig nem akartam még.
Szóval a lányom kiscsoportos. 2db kis csoportos van össz visz. Ami engem zavar az a kettős mérce. Ugye hivatalosan tiszta kiscsoportosokat nem viszik sehova. Szokja az ovit stb. Ezzel egyet is értenék. De a mi csoportunkban is ugyan ezt megteszik. A két kicsit nem viszik. De mindem másban szinte középsősként kezelik. Pl szülő nem mehet be az öltözőbe. Na én ezn is ledöbbente, de még a kiscsoportosokhoz sem. Amennyit fejlődik pozitívan annyi negatívumot szedett össze. Hiszti, csúnya beszéd. Jó nyilván ez a sima csoportban is felszedte volna.
Családias? Milyen család ahol 20 különböző korú kisgyerek van 2 felnőttel?
Ez hülyeség.
Nálunk korcsoportos elosztás van és igen is a kiscsoportosok is mennek sétálni ,vannak programok.
Ügyeleti időben meg vegyesen vannak így éri őket ilyen és olyan inger is , de a fejlesztés az célzott.
Soha nem lehet hatékony egy vegyes csoport.
Nálunk nem vált be. Kevés volt a pici a csoportban, a fiamat nem engedték a nagyok semmivel játszani, erre ő összedöntötte a játékaikat... Óvónéni folyton panaszkodott, egy káosz volt a csoport. Fél év alatt nem rajzolt semmit, mert az óvónőknek nem volt idejük a kicsikel rajzolni, értsem meg, a nagyokkal kell feladatlapozni, addig a kicsiknek csendben el kell foglalniuk magukat. 3 éves fiúnak, aha...
Fél év után kivettem, következő ősszel sima korosztályos csoportban kezdett. Imádja, barátai vannak, azóta a Hugi is oda jár. Soha többé vegyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!