Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A családi napközikben akik...

A családi napközikben akik dolgoznak, nekik van óvónői végzettségük, illetve a dajkáknak dajka végzettségük, vagy ez ott nem elvárás/követelmény?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem kötelező a tanfolyam, de mint írtam ha nincs semmilyen végzettsége az alkalmazottnak, akkor vele nem lehet egy percre se egyedül hagyni a gyerekeket, én ezért végeztem el, mert volt olyan, hogy jött egy járvány és 1-2 gyerekünk volt csak, és totál felesleges 2 ember 2 gyerekhez, ilyenkor felváltva voltunk velük a kolléganőmmel
2015. jan. 25. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
nem kell pont az a lényeg hogy bárki müködetheti, jobb helyeken van diplomás övonő de nem jellemző hogy ezt megfizeti a tulaj mert akor nem termelne hasznot
2015. jan. 25. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Rá kell kérdezni az adott intézménynél és kész.

mi egy pest m-i kisvárosban élünk, sok csana (és magánovi-magánbölcsi is van a környéken). Itt elvárás a szülők részéről a végzettség, tehát enélkül senkit nem alkalmaznak (illetve pl óvóképőt végzett és éppen a két éves gyakornokiját tölti akkor már igen). Ugyanakkor a szomszéd település csanáiban nem mindenhol van végzett óvónő, konkrétan tudom.

(De egyébként a csanák magánovivá való átminősítéséhez is feltétel, hogy megfelelő végzettségű alkalmazottak legyenek, ezért az a csanatulaj, aki hosszabb távon gondolkozik, az kalkulál ezzel.

2015. jan. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!