Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan kerülhet gyógyszer a...

Hogyan kerülhet gyógyszer a gyermek kezébe az óvodában? Főleg fogamzásgátló!

Figyelt kérdés
Sajnálatos dolog, hogy nem foglalkoznak ilyennel, de mégis kiderült. Gondatlanságból mégis gyermek kezébe került gyógyszer, s amikor kiderült; elmondta a gyermek, hogy bevett belőle, akkor a magánovi nem akarta elküldeni az óvónőt. Értitek? Az óvónő fogamzásgátló tablettája volt, mégsem történt semmi! Feljelentés volt.
2015. jan. 13. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Csóri óvónő, nem gondolta, hogy a gyerekek turkálni fognak a táskájában... Én is felháborodnék, ugyanakkor bizony elővenném a gyerekem is, mert egy óvodás két dolgot már bizony tudhat, hogy nem turkálunk más cuccában, és nem szedünk be semmit...
2015. jan. 13. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Belenyúl a gyerek az óvónő táskájába, magától be meri szedni a gyógyszert, és az óvónő a hibás? Nem inkább a gyereknek kellene megtanítani, hogy más táskájába nem nyúlunk?
2015. jan. 13. 19:30
 3/13 Gabooorka ***** válasza:
76%
Lehet egy barátja volt a gyerekednek és ő adta a tablettát a fiadnak. Meg mellé bebeszélte neki, hogy nem lesz semmi baja tőle. Én ezt is megnézném,de a gyereked biztos többet tud.
2015. jan. 13. 19:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem a táskából került elő, hanem elől hagyta. Azért ez gondatlanság!
2015. jan. 13. 19:36
 5/13 A kérdező kommentje:
3-as Nem az én gyermekem, hanem a barátnőmé.
2015. jan. 13. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Biztos, hogy nem a gyerek turkált a táskában? Esetleg fiókban?
2015. jan. 13. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Én még nem találkoztam senkivel, aki a fogamzásgátlóját bárhova lerakta volna, főleg azért, mert ennek rutinja van, mikor veszed be, ezért állandó helye van. Felkapod, beveszed, visszateszed. Azt meg nem gondolom, hogy ott tartja, mert hétvégén is be kell vennie...

Nekem sántít a történet.

2015. jan. 13. 19:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a gyermek volt. Az én táskámban is szokott turkálni, de a táskát jól elrakom, és nem hagyom kint a gyermekek szeme előtt.
2015. jan. 13. 20:14
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Hány évesen volt ennyi esze a gyereknek?
2015. jan. 13. 20:18
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Én se gondolnám hogy ezért az óvónőt ki kellene rúgni.

Írod hogy magánovi, és ugyan nem tudom a csoport létszámot de gyanítom ott is 10-15 gyerek van a csoportba. Fizikai képtelenség minden gyereket minden másodpercben szemmel tartani.

Az pedig hogy egy óvodás gyerek belenyúl bárki más táskájába az a szülő és a gyerek hibája, mert azt kötve hiszem hogy az óvónő kirakta az óvodába (vagy bárhol) az asztalra a fogamzásgátlóját.

2015. jan. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!