Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Immunoglobulin ertek verbol...

Immunoglobulin ertek verbol mit mutat meg? Valaki gyerekenek neztek ilyet?

Figyelt kérdés

Kislanyom gyakran beteg, fokent leguti problemai vannak. Ma vervetelre kuldte orvos, hogy megnezzek az a vashaztartast es immunoglobint. Utobbi nagysaga mit mutat meg?

Koszonom ha valaki tudna segiteni.

2015. jan. 8. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Immun-hiányt néznek, enyémnek az IgB alacsonyabb egy kicsit, azt mondták, kinövi. Az IgA-ja jó volt. Enyém is gyakran beteg, asztmás is. Szőke, kékszemű, vékony kislány, mint én voltam egykor, szintén gyakran beteg, csak akkor ilyen Ig-ket még nem néztek.
2015. jan. 9. 14:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, hogy irtal. Akkor igazabol ezt kezelni nem lehet, ha elter ertek?

Aszmaja kislanyodnak hogy kezdodott megirnad kerlek?

En lanyom is mar egy honapja kohog, nem akar mulni, pedig Kapott antibiotikumot is. Sipolo legzes mindig jelentkezik? Nala ez nincs szerencsere meg.

2015. jan. 9. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

2 éves kora körül már a sokadik hörghurutnál a háziorvos elküldte allergológiára-pulmonológiára. Akkor kérdőjellel kaptuk az asztma diagnózist, aztán egyszer tüdőgyulladása lett légszomjjal, és akkor elvették a kérdőjelt sajnos. Sose sípol az én lányom, hanem szaporán veszi a levegőt, általában megfázás után pár nappal kezdődik ez nála, hajnalban. Ha ilyenkor az orvos meghallgatja, nyomban tudja, hogy asztmás a nehézlégzés - ő hallhat sípolást, és ilyenkor a kilégzés egy kicsit megnyúltabb, görcsösebb. Utóbbit már én is megtanultam hallani.

A pulmononológián csinálták a vérvételt is nekünk (Bp. Svábhegyi Gyógyintézet). Ha komoly immunhiánya van, nem tudom, mi a kezelés, mi az alacsonyabb IgB-re nem kapunk külön semmit, csak az asztmára. Van rohamoldója, két állanó gyógyszere beállítás alatt. Támogatottan vettünk sóinhalátort, na az egy nagyon jó dolog!

A ti orvosotok is továbbküldött titeket, úgyhogy ki fog derülni, hogy van-e ilyen baj, de remélem hogy nincs, mert hát ez egy krónikus betegség, amit vagy kinő, vagy nem. Enyém 3,5 éves, de a kórházban már sajnos messziről megismernek minket. És sosem sípolt, mondom.

2015. jan. 9. 21:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy irtal.

Neki tobbszor volt mar tudogyulladasa es gyakran van horgohurutja is. Mi is a Svabhegyi gyogyintezetbe voltunk ilyen okok miatt es most vettek tole vert.O olyan mintha az orran sipolna ejjel de csak ha megvan fazva es horkol.

Megszeretnem kerdezni Toled, hogy mikor kerdojellel irtak be kislanyodnak az aszmat akkor kezeltetek valamivel otthon? Vagy annyiban maradt mig elo nem jott a legzes kimaradas?

Milyen allando kezelest hasznaltok most?

Azota nincs horgohurutja?

Kicsimnek ventolint irt fel az orvos probakepp, hogy segit-e, nem biztos az aszmaban. De ahhoz meg kell venni a keszuleket, amire ha nem lesz szukseg akkor hiaba vettuk. Egyenlore nem vettuk meg, nemtudom mit csinaljunk. Most kicsit elbizonytalanodtam, hogy irtad milyen tunetei voltak kislanyodnak (tudogyulladas, horgohurut), hogy nem-e megis aszma. Mi meg hala istennek nem kerultunk korhazba, de folyton a szakrendelobe vagyunk.

Kislanyodnak is volt tudogyulladasa tobbszor?

Neki is van inhalator. Mivel inhalal kislanyod Salvus vizzel?

Milyen gyakran tisztitod az inhalatort es mivel? En egyenlore csak langyos vizzel mostam le kb 2 naponta ha hasznalja. De arra gondoltam, hogy lehet minden inhalalas utan fertotleniteni kell. Ti hogy csinaljatok?

Allitolag van valami fertotlenito, nemtudod annak a nevet?

Bocsanat hogy tul sokat kerdezek es koszonom szepen ha valaszol.Kicsit meg vagyok ijjedve, hogy ennyit beteg es most el sem akar mulni neki mar 1 honapja.

Irhatsz ha gondolod priviben is.

Koszonom szepen megegyszer!

2015. jan. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!