Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Dunakeszin melyik óvodát...

Dunakeszin melyik óvodát tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeptemberben fog menni a kislányom óvodába és elkezdtem kérdezősködni a témával kapcsolatban, de sajnos nem túl sok biztató információt gyűjtöttem eddig. Tényleg nincs errefelé jó állami óvoda? Tényleg elhanyagolják a gyerekeket? Inkább írassam magánóvodába? És ha igen, akkor melyikbe?

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2015. jan. 5. 23:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Dunakeszin jár oviba a fiam (ha érdekel, priviben megírom, hogy melyikbe.) Tényleg nem vagyok elájulva tőle, főleg, hogy tavaly magánoviba járt, így látom a különbséget, de szerintem ez nem településfüggő. Nagy létszámú vegyes csoportok, mindegyikben a nagycsoportosok túlsúlyával, túlterhelt óvónők, de szerintem ez nagyjából minden állami oviban így van.

Tavaly egy kis létszámú, családias kis oviba járt, mivel nem vették fel az államiba, mert gyeden voltam még a kicsivel. Ég és föld volt a különbség. Ha megengedhetnénk magunknak, biztos ott tartom. Még mindig visszavágyik.

A magánovikkal viszont azért kell óvatosnak lenni, mert az idei évig hatalmas túljelentkezés volt a dunakeszi ovikba, sokakat nem vettek fel, és adták be a gyerekeiket kényszerből fizetős helyre. Szeptemberben viszont nyílt egy új ovi, a helyhiány gyakorlatilag megszűnt, és több magánovi kénytelen lehúzni a rolót. Nehogy egy olyanba jelentkezzetek, ami megszűnik, mire kezdenétek.

2015. jan. 6. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!