Visztek valamit Karácsonyra az óvónőknek és a dadusnak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 21:08
1/13 anonim válasza:
Ha vinnék, valami apróságot: apró karácsonyfadísz, finom bon-bon, kávé.
2/13 anonim válasza:
Dehogy viszek! Vigyen neki a saját családja!
3/13 anonim válasza:
Tavaly vittünk 1-1 bonbont. Idén saját készítésűt csináltunk volna, de lebetegedett a kislányom, így idén kimarad.
4/13 A kérdező kommentje:
Apróságra gondoltam, mivel 6 db kell. 2 ovisom van.
Szeretik nagyon az óvónéniket és a dadusokat, ezért gondoltam megajándékozni Őket.
2014. dec. 17. 21:28
5/13 anonim válasza:
Eddig nem vittem pedig már nagycsoportos a lányom.De idén kapnak.1-1 mécsestartót,és édesség helyett diákcsemegét(mogyoró,mandula,mazsola,aszalt gyümölcs) teszek mellé.
6/13 A kérdező kommentje:
A saját családjától is kap majd ajándékot, de amennyit a gyerekeinkkel töltenek és ahogy szeretik Őket, megérdemlik, hogy megemlékezzünk Róluk. Nem akarok toronyórát aranylánccal, csak valami apróságot, hogy érezzék, gondoltunk rájuk és szeretjük Őket.
Ennyi!
2014. dec. 17. 21:55
7/13 anonim válasza:
Alattad volt már vagy három hasonló kérdés. Nekem nem esik nehezemre válaszolni, csak esetleg ott is találhatsz hasznos válaszokat.
Nekünk hétfőn volt a karácsonyi ünnepség. Egy-egy jobb minőségű bonbont vettem nekik, és a kislánnyal készítettünk krepp papírból egy-egy karácsonyfát meg szódabikarbónás keményítőből 6-6 db csillogó díszt.
8/13 anonim válasza:
Kiscsoportos a lányom. Szereti az óvónéniket, de olyan sokat hiányzott, hogy összesen talán egy hónapot járt. Még fogadóórán sem voltam, nem volt miről beszélni még. Ha váltottam pár szót az óvónénikkel, az általában az volt, hogy megkérdeztem, mit csináltak vagy ők elmondták, hogy a gyerek nem evett/nem aludt/megint beteg. Úgyhogy szerintem most még fura lenne ajándékot adni, de Pedagógus Napra lehet, hogy már készülünk valamivel...
9/13 anonim válasza:
nálunk csoport szinten adtunk ajándékot mindenki adott be 700ft és az igy össze gyült pénzböl vett az szmk szülö a 2 óvonéninek + a dadusnak ajándékot.
10/13 anonim válasza:
Mi kis Lush csomagokat vittünk, meg egy nagy kalácsot sütöttem a csoportnak. Nekem 2 gyerekem jár a csoportba, és én is úgy gondoltam, hogy megajándékozzuk őket a sok szeretetért, és figyelemért, amit a lányaim kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!