Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikulás ünnepség pro és kontra?

Mikulás ünnepség pro és kontra?

Figyelt kérdés
Szomorúan hallottam hogy a kislányom ovijában, sőt a város összes ovijában nem lehet mikulás ünnepséget tartani. A kislányom már hetek óta várja pedig a nagy napot. :( Itt a gyakorin olvasom a kérdéseknél, hogy máshol lesz. Szerintetek miért vannak különbségek városonként? Ti jónak tartjátok ha nincs mikulás vagy sem?
2014. nov. 29. 18:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is baromság, nem értem miért nem lehet mikulásozni?!

Nálunk van, karácsony is, Márton nap stb, minden.

(mondjuk a Jézuskázást én is utálom, Szegény Jézus mi a bánatért hozna nekünk ajándékot születése alkalmából...)

2014. nov. 30. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a templomokat is bezáratják biztos....

Ne szerepeljen? Az élet miről szól , felvételi állásinterjú de egy randi is !!!

2014. nov. 30. 23:41
 13/23 A kérdező kommentje:
Most még jobban elszomorodtam, hisz látom hogy csak nálunk van ilyen lelki szegénység. És ami a legjobban felháborít, hogy az első szülőin megkérdezték, hogy akarom-e hogy a gyerekem hittanra járjon? Ja mondom persze, egy alig három éves gyerek pont ezekről a dolgokról tud? Még ha játékos formában zajlik, akkor sem látom értelmét. A mikulásnak inkább. Ne higgyen a mikulásban, de higgyen jézusban? Nem értem ezt az egészet. Az önkormányzat ha tehetné még a fenekét is kinyalná az igazgatónőnek, mert annyira sztárolják!!! Valószínű a politikai hovatartozása miatt! Szégyelljék el magukat! Ja és ami még kiverte a biztosítékot: az oviba nem mehet a mikulás, de az önkormányzatnak van sajátja, így pénzért nyugodtan házhoz hívhatod! :)
2014. dec. 1. 11:43
 14/23 anonim ***** válasza:

HOgyhogy egy bácsi beöltözik Mikulásnak? Akkor nem is igazi Mikulás szokott eljönni az oviba??

;)

Keress egy művházat, plázát, bármit, ahol van mikulásünnepség, ne maradjon ki ebből a kislányod!! Ha megtehetitek, menjetek el Nagykarácsonyba Mikulásfalvára! Csakazértis!

Miféle megkeseredett dilettánsok döntenek nálatok az oktatási-nevelési kérdésekről? Megérné kezdeményezni egy összefogást a szülőkkel, hogy kifjezzétek nemtetszéseteket!!!

2014. dec. 2. 12:53
 15/23 anonim ***** válasza:
3%
Mit kell ezen úgy odalenni? Van Karácsony, Anyák napja, Húsvét, farsang, miért kell még ezt is erőltetni? És tényleg nincs Mikulás. Télapó mellesleg azért van fehér-pirosban, mert a Coca Cola marketing anno ezt találta ki. Nézzetek utána. Mi értelme van módszeresen intézményi szinten hazudni a gyereknek. Ha a szülei hazudni akarnak, tegyék. De miért kellene ehhez egy ovinak asszisztálni? Egyébként meg nincs jobb dolgotok, mint ezen keseregni?
2014. dec. 2. 13:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, érdekelne, ha nem haragszol: hány éves vagy?
2014. dec. 2. 13:58
 17/23 anonim ***** válasza:

A Mikulás jár pirosban, azért, mert Szent Miklóst legtöbbször piros palástban ábrázolták. Az tény, hogy a coca-cola segített ezt mindenkinek az eszébe vésni :D

A Télapó orosz eredetű dolog, ő a "tél apó", és kékben jár :D

2014. dec. 2. 13:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! NINCS KARÁCSONY, NINCS ANYÁK NAPJA, NINCS SEMMILYEN ÜNNEPSÉG!!! Ja és van jobb dolgom, igen!!! A gyerekeimet sajnálom, hogy ilyen oviba kell hogy járjanak. Ez nem is ovi, hanem "gyermekmegőrző".
2014. dec. 2. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, ha nem tetszik a rendszer, tegyél ellene. De a picsogásnak, meg a sajnálkozásnak eredménye sosincs.
2014. dec. 2. 15:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne foglalkozz a válaszain. Valószínű csak ugyanaz a 12 eves csitri, aki tegnap is kifejtette mar a kérdésében, hogy mennyivel jobb gyerekkora lett volna Télapó es Jezuska nélkül, es a szülei végig hazudtak neki, micsoda szülők, pfujj...
2014. dec. 2. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!