Nálatok hazaviszik az óvodai dolgozók az ételt?
Figyelt kérdés
csak,ha kiosztották?vagy elötte is pakolnak maguknak?néha olyan kevés szaft,husi jut pl egy tésztára.olyat is olvasok,hogy mást is pakolnak.tényleg igy van?mert használját természetesen a zsepit,meg ilyeneket-de a többi hogy van?2014. okt. 23. 13:15
11/17 anonim válasza:
Az én fiam nagyon jó evő. Repetázni is szokott (gondolom van is miből). Ha marad, engem nem zavar, hogy hazaviszik, csak a gyerekektől ne vegyék el.
12/17 piroska és a farkas válasza:
Én csak kérdezni szeretnék: addig rendben van, h piciknél eleve felezik a banánt,de ha megeszi a gyerek, megkérdezik, hogy kér-e még? Már csak abbol kiisndulva, h a féléves kislányom lazán megeszik egy egészet uzsira.
13/17 anonim válasza:
Anyum volt dajka. Ő néha hozott haza kenyeret, bontatlan vajat, péksütit. Főtt kaját soha. Kenyeret is csak azért, mert jött valamennyi egy napra, másnapra már másik adag jött, azt ami előző napról megmaradt, azt már a gyerekeknek nem adják oda, így a dajkák viszont hazahozták. Ugyanez a péksütivel, vajjal is, bizonyos időnként jön újabb adag, de ha nem fogy el addigra, és marad bontatlan, akkor az újat használják a gyerekeknek, a bontatlan régit pedig hazaviszik.
14/17 anonim válasza:
dajka vagyok. Nem viszünk haza semmit, nem is lehet. A maradékot azok viszik akiknek van kutyájuk, így ők fizetnek pluszba moslék pénzt is. Meg a maradék minden nap elviszi egy bácsi tőlünk, aki disznókat tart.
15/17 anonim válasza:
En csak a wc papírról tudok nyilatkozni, amit a szülők vesznek. Általában jobb minőségüt veszünk, lehet Auchan, Tesco stb saját márkás, de abból a finomabb anyagút, es nem a legolcsóbb sprod papírból. Úgy látom a többi szülő is ilyet vesz. Megis mindig a legdurvább anyagú szürkes színű wc papír van kirakva a gyerekeknek. Szerintem kicserélik es a jobbat viszik haza. Ugyanez kezmosobol is, ugyanaz a doboz van mindig kitéve, abba toltogetik nagy utantoltosbol, a kis adagosokat meg elteszik.
16/17 anonim válasza:
Eleve minden kórház mindent másképp csinál, honnan tudod, hogy minden kórházban szeletelve kapják a szalámit? Eleve ez vagy 20-30 éve volt, ha most valami szabályra hivatkoznál.
Ne hazugozz le.
17/17 anonim válasza:
Én is mindig fehér, puha wc papírt vittem a bölcsibe, de a 2 év alatt 1x nem láttam, hogy azt tették volna ki a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!