Mit tennél a következő óvodai ruhacsere ügyben?
Kislányom az óvodaudvarban elvesztette pár hete teljesen új plüss kardigánját.
Már lemondtam róla :-( ... aztán eszembe jutott, hogy megnézem a többi csoport öltözőjében a talált ruhás dobozokat... sokáig nem kellett keresnem pár öltözővel odébb azonnal kiszúrtam ...mármint egy teljesen ugyanolyant, méret is egyforma, viszont ennek címkéjéhez egy óvodai jel volt odavarva.
Valószínűnek tartom, hogy a másik gyerek elvitte a mi ugyanolyanunkat és ezért nem volt meg.
Hatalmas óvodáról van szó, kb 20 csoport van, egyszerre több csoport van kint az udvarban.
Mi a korrekt ilyenkor?
Kérdezzem meg az összes csoportban kinek ez a jele, majd beszéljek az anyukákkal, vagy mivel valószínű csere történt mossam ki és használja mindenki ami nála van?
Az utolsó pár válaszolóval egyetértek, vidd haza, mert a tiétek.
Egy valamit viszont nem értek. Azt te sem tudod biztosra, hogy tényleg két pulóver van, nem láttad a másik kislány pulóverét, ezért csak feltételezzük hogy van neki is egy ilyen, azért vihette haza.
De mint anya, (most itt a másik kislány anyjára gondolok) csak megismerem a saját gyerekem ruháit, tudom hogy jelet tettem bele, nekem elég furcsa lenne egy ruha amiből hiányzik a jel, ha egyébként mindig rakok bele. (feltételezzük hogy ez az anyuka is jelet rak, ha ebbe a pulcsiba is egyből rakott) Ezért sántít nekem ez az egész. Én inkább arra gondolok, hogy a kislány abba ment haza véletlenül, anyuka meglátta hogy itt egy kóbor pulcsi aminek nincs gazdája, hát legyen a miénk. Lehet az is hogy körbekérdezett csoporton belül hogy kié, de senki sem jelentkezett érte, és aztán tette bele a jelet. Hogy aztán miért került a talált tárgyak közé az tényleg rejtély, de biztosra a kérdező sem tudja, hogy két pulóver van-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!