Mennyi gyerek jár gyereked óvodás csoportjába?
22-en vannak jelenleg, jött 3 gyerek a héten :)
tavaly volt olyan, hogy 17en voltak, szerencsére jövögetnek
önkormányzati, Bp
Fiam középsős, 27-en vannak sajnos.
Lányom most kezdte a kiscsoportot vegyes csoportban. Nagycsoportosok 15-en vannak, ha jól tudom, most kb. 5 kiscsoportos jött hozzájuk, de jönnek még év közben, ahogy töltik be a 3. évet.
Nálunk 8 csoport van, szinte mindegyik 25-30 fővel megy.
Sajnos sok a 25-30 gyerek, de nincs mit tenni, ha annyian vannak.
Az 1. válaszoló vagyok. Fiam egy másik oviban kezdte, ahol 29-en majd 27-en voltak, vegyes csoportban. Az ovi alapból vacak volt, a csoport se működött jól, kivettem onnan, betegségek szempontjából se volt jó az a rengeteg gyerek összezárva - főleg úgy, hogy szinte sose vitték őket ki!
Ahova most jár, 20-nál tuti nincsenek többen a csoportban, sokkal családiasabb, és ez a betegségek terén is látszott (másnak is ez a véleménye, akik más oviból hozták át a gyereket). Ez is önkormányzati ovi, csak nem annyira menő, régi az udvar, régi játékok vannak, idén legalább az épületet felújították, de előtte nagyon lepusztult volt. Mégis úgy érzem, sokkal jobb ovi, mint ahova előtte járt, felkapott volt, 100% fölé töltött csoportokkal.
Örülök, hogy volt lehetőségem váltani, sajnos nem mindenki tud másik ovit választani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!