Óvodai beszoktatás-nektek hogy ment/megy KÜLFÖLDÖN?
Hogyhogy nem hagytad ott egyedul? Ott voltal vele vegig? Minek?
A lanyom 3 evesen kezdett egy privat ovit Nemetorszagban, nem maradtunk vele ott.
1" -es #
meg áll a eszem mikor ilyen anyákat hallok ,te egy táska t szültél amit ide oda dobálsz meg örzes re vagy egy embert akinek vannak erzesei , ragaszkodik , vannak félelmei es azt az egyet akit tiszta szívből szeret es bízik benne (az anyát ) nem akarja el veszíteni .
mi most kezdjük az ovit (Ausztria ) 2 hetes beszoktatás lesz de ha igényli a gyerek akkor annyi amennyiszükséges ....
Köszi a válaszokat!
Pont Németországban van ismerős, aki szintén 2-3 hét beszoktatásról mesélt.
Én kint ültem 2 napig a kispadon, de el is jöttünk mindkét nap gyorsan, csak amennyit igényelt ott lenni. Ma már egyedül volt 2 órát, én kint a kocsiban voltam, az óvonő hívott, hogy nem sír, de keres. Így jól érezte mindenki magát ma is. Holnap reméljük 2-3 órát ott lesz, pénteken, és jövő héttől félnapos lesz.
Képzeljétek (már, aki "nem táskát szült":))) ), én vagyok az egyetlen anyuka, aki beszoktat, pedig 1 éves kortól vannak a gyerekek. Némelyik úgy sír, úgy sajnálom őket, és otthagyják a szülők 5 mp után, mert az vezető szerint ezt így kell 2014-ben.
En voltam az 1-es es nem az anya vagyok. En nem tartom jonak ha anyuka ott marad hetekig a gyerekkel, talan mert neha ez nem is a gyerek miatt fontos hanem az anyuka miatt...
Siras meg neha elojon a beszoktatas utan is.
Nalunk nagyon aranyosak voltak az ovonok, eleve egy kisletszamu csoport volt, es csak delig ment a dolog.
Nalunk meg az is sulyosbito korulmeny volthogy a lanyom egy szot sem tudott nemetul. Nem volt konnyu neki az elso nehany het, de ha ott van az anyja meg annyira sem lett volna ertelme az egesznek.
-Képzeljétek (már, aki "nem táskát szült":))) ), én vagyok az egyetlen anyuka, aki beszoktat,-
Nem baj te vagy az az anyuka aki nem hadja magara a gyereket es ezt meg latod kesöbb meg is fog látszani a gyerek anya kapcsolaton . Szuper olyan jó hogy vannak meg ilyenek .... :) !
Mi pár hónap múlva költözünk Ausztriába, bár a kora miatt nekem bölcsibe kell vinnem a fiamat.
Nemtudom butaság-e de én aggódom a nyelvi korlátok miatt.. Nem érinti rosszul hogy nem érti amit mondanak??? :(
Annyit beszél, nem tudom elképzelni a reakcióját egy teljesen más közegben!
A ti gyerkőceitek hogyan viselték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!