Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hol lehet ovis, rávasalós...

Hol lehet ovis, rávasalós jeleket vásárolni?

Figyelt kérdés
Vannak egyáltalán ilyenek? - mert ez lenne a leggyorsabb - szebb - praktikusabb megoldás... ráhímezni mindenre, nos... nem biztos , hogy túl szép lenne, és kistesó mellet az időt is nehéz megtalálni rá , vagy jó, ha rárajzoljuk alkoholos filccel? Ti hogyan csináltátok?
2014. aug. 14. 13:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én az ovisjel.hu-n rendeltem már többször, de több ilyen honlap is van. Ott van rávasalós, belevarrható jel és matrica is. Én azért nem az alkoholos filcet választottam, mert nálunk is több gyerek van, és megöröklik egymástól a ruhákat. Hímezni már senki nem szokott.
2014. aug. 14. 14:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, nézem is a honlapot!
2014. aug. 14. 14:06
 3/15 anonim ***** válasza:

scamp.hu

silmama.hu

fb-on: Margaréra ajándékműhely

én eddig ezeket találtam, a scamp oldalán van rávarrható jel is, ha jól emlékszem.

Off: szerintetek mennyi jelet érdemes venni?

2014. aug. 14. 14:36
 4/15 anonim ***** válasza:
bocs a közbekérdezésért, de akkor ezeket le is lehet venni?Vagy hogy tudja kistesó is hordani?
2014. aug. 14. 15:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen, jogos a kérdésed kedves utolsó, nálunk is van kistesó, mindketten csajszik, így vegyesen lesz felvarrható kis címke, és rávasalós matrica az hiszem... amit örökölhet a Húgi abba címke kerül... nagyon klassz a választék, sőt... a bőség zavara... aki rendelt már! - mennyi idő alatt jön meg?
2014. aug. 14. 15:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Én pont ma rendeltem az ovisjel.hu-ról, tavaly is tőlük rendeltem. Miután beérkezik a pénz, onnantól kezdik el legyártani, mire megkapod kb. 1-1,5 hét, atól függ, esik-e közbe hétvége.

Én ma rendeltem, átutaltam a pénzt, elvileg meg is kapták, de kb. jövőhét szerdánál előbb nem hiszem, hogy megjön.

Egyébként nekem volt tavaly is olyan jel, ami mosás után lejött, de nem ez a jellemző, de szerintem nagyon sok mosás után lejönnek a jelek, tehát nem lesz gond az örökléssel.

2014. aug. 14. 16:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Én filctollal rajzoltam, 2 év van a fiúk között, ez pont elég volt arra, hogy lekopjon annyira, hogy egy másik jelet tudjak rajzolni rá.

Először én is vasalható matricán gondolkoztam, de lusta disznó vagyok, nekem túl macerás mindig ezt végigcsinálni, amikor alkalomszerűen veszek egy új ruhát.

Mindenesetre a vasalható biztosan szebb!

2014. aug. 14. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Én Vaterán rendeltem. Bevarrhatósat, meg öntapadós vízállósat, amire nem jut, filcel rajzolom majd! Nálunk a kistesó fiú, a nagy lány, így nem örököl nagyon semmit a kistesó!
2014. aug. 14. 20:06
 9/15 anonim ***** válasza:

épp most nézegettem az ovisjel.com - ot.

De én lusta lennék kb 200 darab ruhába egyesével bevasalgatni. Meg erre időt se szánnék.

Inkább maradok a textilfilcnél.

3 gyerek, 2 ovis, 1 bölcsis.

2014. aug. 14. 22:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Ohhhh, hogy minden egyes ruhadarabba tenni??? - én nem így gondoltam... csak a kabát-kiskardigán-kiscipő-rongyi-sapka.... ezekre tennék, tényleg mindenbe kell? kisbugyiba-trikóba??? mindenbe? atya-gatya...
2014. aug. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!