Óvónők, tapasztalt anyukák, az ovis tisztasági csomagban mik a reális mennyiségek?
Nem most kezdjük az ovit, tavaly már jártunk, de az elején nem kérdeztem, az év közepe fele sokat volt beteg a gyerekem, utána pedig ilyen-olyan szünetek, hosszú hétvégék miatt voltak rövid hónapok, és nem gondolkoztam ezen. DE: az első 4 hónapban mindig 8 gurigás wcpapír csomagot (nem a legolcsóbbat) vittem, 1 csomag pzs-t, 1 folyékony szappant, 1 csomag szalvétát. Nem kötelező ezeket vinni, de a házirendben benne van, hogy önkéntes alapon vihető, és nagy segítség az ovinak, valamint a csoportban a többi szülő és az óvónők részéről is érezhető volt, hogy ez hozzátartozik az oviba járáshoz, ugyanúgy, ahogy az ebédet be kell fizetni.
Ezzel semmi gond, csak azon gondolkodtam, hogy ha minden gyerekhez beviszik ezeket a mennyiségeket minden hónapban, akkor az egy hónapra 19 csomag pzs, 19x valamennyi tekercs wcpapír, stb. Elhasználnak ennyit egy hónapban?
ez mindenhol más-más.függ a csoporttól(hány kicsi van),náthás időszaktól.én óvónő vagyok,és,az alap csomagon kivül mindig kiirtam,ha elfogyott valami-főleg a zsepi
3havonta kértem: 4es Wc papir
,1cs szalvéta,1 nedvestörlő,1 zsepi,1 folyékony szappan
az az igazság,hogy nálam sokszor előfordult,hogy kiöntöttek egy teli szappant a lefolyóba,wc papirt eláztatják-bedobják,igen előfordulhat.most lehet mondani,h figyeljenek az óvónők jobban,de 26-28 gyereknél nem mindig megy
nállunk fél évente kérnek:
8 guriga wc papírt
2 csg zsepi
1 csg nedves törlőkendő
1 flakon folyékony szappan
1 csg szalvéta
1 fogrém
1 fogkefe
sztem ez nem sok!Sőt a szalvétát,zsepit még keveslem is!
Nálunk félévente kell vinni:
2 csomag wc papír
1 csomag 100 db-os zsepi (télen az orrfolyósabb időben szoktunk bevinni plusz, 2-3 csomaggal)
1 csomag szalvéta
1 tubus fogkrém
Vegyes csoport, 25 gyerek és kötelező mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!