Csak ahova tartozik oda járhat a fiam?
szia
én óvónéni vagyok
a beiratkozás kőrzetébe kötelesek felvenni a gyermeket.ha átköltöztök,változik a cimetek,akkor már az lesz az állandó,akkor ott érdeklődj.nem feltétlenül kell kijelentkezned,de a szimpatikus óvoda körzetét kellene beirni tartózkodási helynek-igy akkor mehettek abba
mi is költöztünk. tavasszal beírattam az előző lakcím szerintibe, fel is vették. nyáron elköltöztünk, majd mikor 3 éves lett, besétáltam az új lakcímünk szerinti oviba, hogy most költöztünk.
kellett az új lakcímkártya, azt elintéztem, aztán kezdhetett is.
aztán következő nyáron megint költöztünk, akkor nem a lakcím szerintibe mentem, mert az nagyon messze van tőlünk, a másik kerület ovija meg 4 házra van.
oda is minden gond nélkül átvették, akkor lakcímkártya nélkül mert nem volt idő elintézni, 2 hónappal később tudtam csak, de többször kérték és a rendszerbe az új lakcímet írták be, majd a számát hiánypótlásban csatoltuk.
szóval lehet, de a lakcím kell. vagy ha ott dolgoztok akkor a munkahely is jó, ugyanis jelenleg nem csak a lakcím szerintibe tartozik a gyerek, hanem a munkahely szerintibe is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!