Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak ahova tartozik oda...

Csak ahova tartozik oda járhat a fiam?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy most oktoberbe lesz 3éves a fiam màr feliratkoztunk ide ahol lakunk(faluba) az óvodàba és màr oktoberbe kezdhetne is. De most ugy alakult hogy átköltöznénk be a városba. Ha nem oda tartozik a fiam akkor beirathatom egy màsik városban másik óvodába? Ès muszàj kijelentkeznem innen a hàzbol?
2014. jún. 28. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a beiratkozásoknak már vége. Tehát most már nem tudsz változtatni, bár megpróbálhatod bekönyörögni magatokat másik oviba,ha nincs hely, akkor se fognak felvenni, ha az óvoda udvarán laktok.
2014. jún. 28. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:

szia

én óvónéni vagyok

a beiratkozás kőrzetébe kötelesek felvenni a gyermeket.ha átköltöztök,változik a cimetek,akkor már az lesz az állandó,akkor ott érdeklődj.nem feltétlenül kell kijelentkezned,de a szimpatikus óvoda körzetét kellene beirni tartózkodási helynek-igy akkor mehettek abba

2014. jún. 28. 11:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Èrtem. Ès van esély hogy felvegyék abba az oviba??mert még itt az àllandó lakcim meg tartozkodàs vagy hogy működik ? Innen nem szeretnék kijelentkezni se.
2014. jún. 28. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

mi is költöztünk. tavasszal beírattam az előző lakcím szerintibe, fel is vették. nyáron elköltöztünk, majd mikor 3 éves lett, besétáltam az új lakcímünk szerinti oviba, hogy most költöztünk.

kellett az új lakcímkártya, azt elintéztem, aztán kezdhetett is.

aztán következő nyáron megint költöztünk, akkor nem a lakcím szerintibe mentem, mert az nagyon messze van tőlünk, a másik kerület ovija meg 4 házra van.

oda is minden gond nélkül átvették, akkor lakcímkártya nélkül mert nem volt idő elintézni, 2 hónappal később tudtam csak, de többször kérték és a rendszerbe az új lakcímet írták be, majd a számát hiánypótlásban csatoltuk.

szóval lehet, de a lakcím kell. vagy ha ott dolgoztok akkor a munkahely is jó, ugyanis jelenleg nem csak a lakcím szerintibe tartozik a gyerek, hanem a munkahely szerintibe is :)

2014. jún. 28. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
épp azt mondom,h nem kell kijelentkezned,de az Önkormányzatba bemész-és lakcimkártyádra ráiratod ideiglenes cimnek(tart.helynek)ahova mentek,és akkor mehet abba az oviba,ahova költöztök.vagy én értem félre?az új helyhez közelit kérdezed,vagy a régiben maradnátok?
2014. jún. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!