Tenleg a 2015/16 od nevelesi evtol megszunik az ovodakban a vegyes csoport es csak homogen csoportok lesznek?
Lanyom szeptemberben kezdi az ovit es sajnos vegyes korcsoportu csoportba vettek fel aminek en egyaltalan nem orulok.
Viszont azt halottam hogy jovore csak tiszta csoportok indulnak.
Igaz ez? Hol talalok erre vonatkozo informaciot? Ha igaz akkor talan jovore az o csoportja is tiszta csoport lesz? Vagy akkor csak jovore kezdenenk az ovit, mert semmikepp nem akarom vegyes csoportba tenni. Ezt nindig is baromsagnak tartottam, meg mikor nem volt gyerekem es masok meseltek ki voltam rajta akadva.
En is tiszta csoportba jartam es azt tartom jonak. Hol talalok erre vonatkozoan torvenyi leirast hogy megszunnek a vegyes csoportok?
Én még nem hallottam erről. Nálunk vegyes csoportok vannak (amikor én jártam ugyanide, akkor tiszta csoportok voltak csak) Nekünk nagyon bevált a vegyes csoport, szeptemberben csak 5-10 gyerek "kezd", és sokat tanulnak a nagyoktól. Nálunk nagyon húzzák a kicsiket, sokat tanulnak. Ehhez persze kell, hogy az óvónők is odategyék magukat.
Amúgy teljesem megszűnni biztos nem fog, mert vannak olyan kisebb faluk, ahol az egész ovi egyetlen csoportból áll, ami full vegyes korcsoport.
ilyenröl én sem hallotam de én sem szeretem vegyes csoportot
lányom tiszta kiscsoportba jár .
Koszi mindenkinek. Valoszinu en ertettem felre valamit. Sajnos meg mem sikerult beszelnem a vezetonovel, csak vakamelyik kollegajaval es o mondta hogy hogy tervezte a vezetono a tiszta csoportokat mert a legtobben azt keresik, es mondta lehet erre vonatkozoan mondott valamit a 2015/16 es nevelesi evre.
Ha meg tudom megirom. Szoval lehet csak nalunk szeretnek bevezetni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!