Szájvizet kérnek az óvodában. Azt mondták, hogy kb. fél évig nem fognak fogat mosni. Hihetetlen. Remélem figyelnek akkor rá, hogy ne nyeljék le a szájvizet a gyerekek, mivel olyat nem találtam, ami 6 év alatt lenne? Létezik 3 éveseknek szájvíz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 22:15
11/11 anonim válasza:
Nálunk is szájvizet kellett vinni az első pár hónapban, akkor én is kiakadtam, nem láttam értelmét, otthon rendesen fogat mostunk, de kiderült csak egy kis kupakkal öntöttek egy nagy kancsó vízhez, hogy legyen egy kis íze, és úgy tanultak köpni, januártól már rendesen fogkefét+ fogkrémet kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!