Elmultak a kicsimről a pöttyök (99%) de a doki nem engedte oviba? 1 pötty van rajta, az 2 nap és teljesen leszárad
Jövőhéten lesz a gyereknapi bulik,ugrálóvár, az öcsit egy hónapja nem tudtam vinni Dévény tornára (át kéne utaznunk várost).Azt mondta a doki hogy hányos hasmenéses járvány van az ovikban( meg se kérdezte melyik oviba jár,kiscsoportos,nem hiszem h mindenkire emlékszik,mondjuk elég spec eset a lányunk..2 havonta megyünk hozzá)
Szerintetek megéri beszélni az ovival,hogy mehessen? Mert most az anyák napi buliból(1. anyák napi rendezvány volt),évzáróból is kimarad,gyereknapi buliból, ugrálóvárból=lányom imádja is kimarad.. A fő gondom,hogy itthon bármilyen kaját csinálok neki nem eszi meg.. Oviban meg jól eszik... Csak rizset husival enne, vagy tejet tejjel... (napi 1 liter tej lemenne,de az nem megoldás) Szegénykémnek mondtam h még 1 nap,utána itthon lesz apa hétvégén és hétfőn mehet oviba:(
Őszintén, most tényleg ez a fontos?
Szerintem baromira ki fogja bírni. Semmi szüksége a többi gyereknek, hogy megfertőzd (az, hogy tünetmentes, még nem jelenti, hogy nem is fertőz), sőt, arra sincs szükség, hogy ő kapjon el valamit.
A gyerek nem hülye, magyarázd el neki, hogy az ő, és a többiek érdeke.
Attól sem lesztek előrébb, ha elkap valamit, aztán +2 hét betegágy. De a többiek sem, ha elkapják tőle...
Az előttem válaszolónak teljesen igaza van!
Azt meg neked kell megoldani hogy a gyerek egyen otthon!
Igen, ha még pöttyös, akkor bizony fertőz is. Az, hogy ő már legyőzte a betegséget (nagyrészt) attól még hordozza. A többiek érdekében bírjátok ki.
Az meg a te felelősséged, hogy mit eszik a gyerek, és mit nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!