Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok mikor lesz nyári...

Nálatok mikor lesz nyári szünet az oviban, és meddig? Viszed a gyerekedet ügyeletes oviba, vagy otthon marad?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 10:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nálunk ugyan az a helyzet mint a 7es válaszolónál, lehet egy oviba járnak a gyerekek :D

hivatalosan júli közepétől, aug közepéig van nyáriszünet, ez 5 hét. ebből 3 hetet biztosan meg tudunk oldani. 2 hétre beírtam, de azért igyekszünk valamit kitalálni. sajnos egyik nagyszülő sem vállalta :( pedig anyám otthon ül, semmi dolga, fiatal is, 50 éves, mégis nyűg neki az unokája, így nem kér belőle (egyébként se találkoznak).

a nagypapák meg dolgoznak, köszönik, de a szabijukat nem a gyerekre veszik ki. apósom kijelentette, hogy szeptemberben akar szabira menni, esetleg akkor átvihetjük kicsit a gyereket. köszönöm, de inkább oviba viszem, hisz akkor egyébként is lesz ;)

remélem jól fogja viselni az idegen helyet, idegen gyerekeket, idegen óvónőket :(

2014. máj. 21. 12:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Tavaly 2 hetet voltak nyár elején ügyeletben, idén sikerült kisakkozni úgy a nagyikkal, hogy lefedtük az egész szünetet a gyerekeknek, 8 hetet lesznek "szabin". Fura lesz visszaszokniuk...
2014. máj. 21. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:

5 hétig nem lesz ovi, július közepétől augusztus végéig.

Úgy tűnik, mi vagyunk a kivételek: igen, megy ügyeletes oviba, 2 hetet. A többi 3at mi oldjuk meg a férjemmel felváltva illetve 1 hetet leszünk itthon együtt is hárman.

2014. máj. 21. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
11-es: XVI. kerületi ovi!
2014. máj. 21. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
június 16-ig megy a lányom oviba és onnantól szeptemberig itthon lesz.Jövőre már mindkét gyerekem remélhetőleg ügyeletben lesz a nyáron,mert szeptembertől ovis lesz a fiam is :)
2014. máj. 22. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
az én 4 éves fiam is itthon lesz egész nyáron mivel itthon vagyok az öccsével!
2014. máj. 25. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nálam is nehéz kérdés, mert bár még itthon vagyok a kicsivel, de aug. 1-től megyek vissza dolgozni. Az óvoda június végéig még rendes üzemben folyik, július végéig összevont csoportokban, aug-ban pedig zárva van. Nekem van a családban óvónő, és megkérdeztem, hogy beszéljen a 'kulisszatitkokról'. Ő azt mondta, hogy azoknál a szülőknél, ahol az anyuka otthon a kicsivel, nem szívesen veszik, ha az évzáró (május vége) után még viszi a nagyot, júliusban pedig már fel is szólítják az ilyen szülőket erre. Természetesen más a helyzet a dolgozó szülőkkel. (Nekem még az a nehezítő tényező, hogy július elején van a szülinapja, és annyira készül arra, hogy majd neki is legyen megtartva az oviban. Ezért, bár akkor még itthon leszek, valószínüleg júniusban fogom hordani, hogy ebből ne maradjon ki). Remélem segít a válaszom.
2014. máj. 26. 11:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálunk július első hetétől egészen augusztus közepéig. Nálunk lehet velőre nyilatkozni (az ennivaló miatt) hogy mikor nem viszed már a sajátodat. Nálunk pld. sokan már júniusban sem fogják hozni!
2014. máj. 28. 14:20
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es, nűlunk a nyári születésű gyerekeknek szeptemberben tartják a szülinapozást, hogy a saját kis csoportjukkal tudjanak ünnepelni, ne az ügyeletes csoport ügyeletes óvónőivel, és az ügyeletes ygerekekkel.
2014. máj. 30. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!