Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vigyem igy úszni 5 évesemet?

Vigyem igy úszni 5 évesemet?

Figyelt kérdés
Múlt hèt csüt-ön elkezdett úszni jàrni csoporttàrsaival kisfiam. Estère folyott az orra, èjjel berekedt, màsnap vittem orvoshoz kaptunk cefzilt, orrsprayt, begyulladt ès gennyes lett a torka ,tegnap óta köhög ,màr nem folyik szinte egyàtalàn az orra. Keddre kaptunk igazolàst, hogy mehetünk oviba ès úszàsra is akàr, igy mondta drnő, esetleg bioparox-al fújjam reggel ès du az orràt. Az úszàs 11000ft volt ès 15alkalom, kedden kezdődik a 3-dik alk.vigyem vagy hagyjam egy napot úszàs nèlkül azóviba ès konzultàljam meg az ovinènijèvel mi legyen?
2014. máj. 18. 07:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Én még jövőhéten nem vinném, csak ha teljesen meggyógyult.
2014. máj. 18. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem vinném még úszni, ilyenkor pont nem érdekel mennyibe került, a gyerkőc egészsége a fontosabb. Majd ha teljesen meggyógyult mehet úszni.
2014. máj. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!