Őszintén az óvodapedagógus bérekről?
Kedves Óvónők!
Idén fogok végezni a főiskolán, és álláskeresés előtt állok. Nézegetem a pedagógus bértáblát, de nehezen igazodom ki rajta. Gyakornokként milyen fizetésre számíthatok? Vannak egyéb juttatások, Erzsébet utalvány, stb.?
Tudom, hogy olyan hivatást választottam, amit nem a pénz miatt csinálunk, de érdekel, hogy mire számítsak?
én úgy tudom,hogy mindenhol az Önkormányzat dönt a plusz juttatásról.nálunk van egy havi fix keret-és ezen belül dönthetsz,h bérlet,étkezési utalvány,egészségpénztár legyen.nem fogsz meggazdagodni-de én nem is panaszkodom.több okból
1-szeretem a munkám-mindig is erre készültem
2 nem napi 8óra(persze nyilván vannak hosszabb napok,de sokszor fél2ig tart csak
3sok szabadság
4.keresek annyit,mint más 8órában-és a családra is több idő jut
(de igazad van-ide csak hivatástudatből gyere)
egyébként a kezdőknek bárhol kevesebb a bére-ez foylamatosan nő(a levonások is)
Gyakornokként 114ezer ft-ot kapok kézhez, és havi 8ezer az erzsébet utalvány, plusz fizetik a bérletem.
emellett évente ingyenes szemészeti vizsgálat.
Más nincs :)
Köszönöm a válaszokat!
Gyakornokként bruttó 160 200 Ft-ra vettek fel, a környéki bérletet és a ruhapénzt várhatóan januártól tudják belekalkulálni a büdzsébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!