Ti ovitokban is vannak olyan programok, amelyekre elvárják
a szülői segítséget?
Figyelt kérdés
Nálunk udvarrendezés lesz, ásás, mászóka áttelepítés stb. Elsősorban apukákat várják a munkára, már most írják össze, ki mit fog csinálni, hozni. Az én férjem biztosan nem fog menni, de őszintén megmondom, én sem szeretem ezeket az "önkénteskedéseket", a szabadnapomat nem ezzel akarom tölteni. ti hogy álltok hozzá ezekhez?
Azért ez baromi túlzás. Zárójelben ha van ideje internetezni gyerek mellett akkor gyerekkel együtt ovit szépiteni is van ideje.
2014. márc. 25. 09:53
12/18 anonim válasza:
Nálunk minden évben van udvar szépítés, ilyenkor festik a játékokat, padokat, kerítést. Ha szerelni való van azt megcsinálják, illetve kis kertészkedés. Ehez szokták kérni a szülők segítségét.
Vagy ha belső felújítás van, akkor a csoportszobák kiürítéséhez.
Ilyenkor kérik hogy az menjen aki a gyermek elhelyezését megtudja oldani, tehát ne a gyerekkel együtt menjünk.
Ergo az a megnyilvánulás hogy ha otthon netezni van idő, akkor erre is van hülyeség.
2014. márc. 25. 10:40
13/18 anonim válasza:
11-es ott a pont!!!! :):)
Amúgy miért gáz fizikai munkát végezni? Talán égő összesöpörni a lehullott leveleket? Vagy túl fárasztó átültetni egy fát? Esetleg nagyon összekoszolja magát vele az ember?
2014. márc. 25. 10:41
14/18 anonim válasza:
Igen, teljesen megértem azokat, akik egész héten güriznek, alig találkoznak a gyerekkel és minden a hétvégére jut, a bevásárlás, takarítás, a közös programok, vagy csak szeretnének hétvégén végre lazítani egyet és nem dolgozni. DE! ez csak egy nap az évből, nem minden hétvégén kérnek segítséget az óvodában. Ennyit igazán meg tudnál tenni a gyerekedért. Ha csak egyszer teszem meg a 3 évből amíg óvodás, már akkor is jó érzés tudni, hogy tettem valamit hogy a gyerekem jobb környezetben lehessen.
2014. márc. 25. 13:12
15/18 anonim válasza:
Nálunk egyáltalán nincs ilyen, de én, bevallom, szívesen mennék, ha lenne, örömmel dolgoznék azon, hogy szebb legyen az ovi. Nekem nagyon sokat ott van a kislányom, és ha bármit tehetnék azért, hogyjobban érezze magát, megtenném. Na jó nem minden héten, de évente egyszer-kétszer szívesen. (Így is teszek, mert viszek be barkácseszközöket, rajzeszközöket, színezőket, olykor gyűjtünk ajándékkészítésre alkalmas dolgokat, szemléltető eszközöket.)
2014. márc. 25. 14:20
16/18 anonim válasza:
Most olvasom a válaszaitokat. Szerintem a gyerekruhát tök fölösleges vasalni, és én se sokat látok a gyerekemből egész héten, mivel dolgozom eleget, hétvégén meg ott az egész háztartás, van pár problémám is, ami mondjuk így eléggé foglalkoztat, de akkor is azonnal mennék udvart rendezni az oviba, ha hívnának (amennyiben időben szólnak). Ja és az egy százalékomat is az ovinak adtam, ha már annyit adózom mint állat, hogy a sok adócsaló ily-olyan lusta sunyi munkakerülő disznót eltartsam :) (Ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, csak nekem piszkálja a csőrömet...)
2014. márc. 25. 14:27
17/18 anonim válasza:
Hová tűntél kérdező?
2014. márc. 25. 14:32
18/18 anonim válasza:
11: "Zárójelben ha van ideje internetezni gyerek mellett"
Kinek? Akikről én írtam azoknak épp a netezgetés amire nincs idejük, abban az időben én sem a gyakorin lógtam, hanem örültem ha este nyugalomban megvakarhatom a s...gem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!