Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan működik a beíratás?...

Hogyan működik a beíratás? Honnan tudom meg, hogy hova tartozunk és mikor kell beíratni a gyereket?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének, de fogalmam sincs, hogy a most 2 éves lányomat hova kell beíratnom óvodába és mikor..Nekem kell bemennem a környéken az összes óvodába ezt megkérdezni? Meg egyáltalán egy óvodába bármikor csak úgy bárkinek be lehet menni?

2014. márc. 24. 13:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen? Nah akkor ezt benéztem. :P Az én lányom most lett 2 éves. Én 2015 szeptembertől szeretném ha járna, mert jövő év márciusban tölti be a 3at. Akkor korai még jelentkezni? Majd csak jövőre kell?
2014. márc. 24. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, akkor jövőre kell.
2014. márc. 24. 15:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Nah akkor még van időm körülnézni. :P :D
2014. márc. 24. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:

igen, van időd :)

viszont gondold át jól, mert akár 2014 márciusától is járhatna és 1 év alatt sok minden változik.

ha most jelentkezel, akkor lesz esélyed rá, hogy mégis vidd tavasszal. viszont ha nem jelentkezel, csak jövőre, akkor biztosan csak 1,5 év múlva kezdhet mert év közben nincs beíratás :)

szerintem egyébként nem árthat az a 2-3 hónap ismerkedés, délben elhozod, ő gyerek között szocializálódik kicsit, ha nem tetszik neki akkor nem viszed,. viszont k9önnyebb lesz neki szeptemberben úógy bemenni, hogy már jártas ott :)

2014. márc. 24. 16:25
 15/15 anonim ***** válasza:
csk jövö tavaszal kell beíratni ,igy van 1 éved gondolkozni.
2014. márc. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!