Óvodás fiatok ad valamit a lány ovis társainak nőnapra? Szokás adni valamit nekik vagy csak az óvónőnek, dadusnak?
3-mas vagyok.
Ha van egy kis időd, akkor nagyon sok ötlet van fent a neten, lehet kreatívkodni.
Mi ezt csináltuk tavaly:
Csak egy sablon kell, színes papír, hurkapálcika.
Idén is ilyesmit csinálunk, csak már egy fokkal bonyolultabbat.
Mi tavaly, kiscsoportosként az óvónéniknek és a dadusnak 1-1 szál virágot vittünk, a kislányoknak pedig 1 doboz bonbont. Kisfiam minden kiscsajszit megkínált belőle, a többit pedig az óvónők elfelezték és a fiúk között elosztották.
Szerintem idén is ez lesz, mert időm nincs mindenkinek gyártani valamit, venni nem akarok, a bonbon meg olyan nagy költség.
Nagyon jól néz ki:)
Elgondolkodtam most én is a hurkapálcika virág készítésen..
Nekem 2 fiam van, az egyik már alsó tagozatos, mi is szoktunk vinni.
Tavaly egy gömb nyalókára, ráceurluxoztunk körbe-körbe 6 becsomagolt cukorkát, majd a szárát betekertük zöld krepp papírral. Úgy nézet ki mint egy virág, nagyon örült minden kiscsaj.
Ovo nénik, tanitó nénik ugyanezt kapták, csak nyalóka helyett, egy-egy Ferreróval.
Nem került sokba, mindenki örült, és a két fiú is jócskán beszállt a munkálatokba.
Én nagyon szoktam az ilyennek szorgalmazni, nálunk nem szokott más hozni, de én szeretném, ha felnőtt korában sem felejtené el az ilyeneket, mert igenis van aminek meg kell adni a módját.
Úgy,csináljátok csak a flancot,nincs elég baja a szülőknek.Ez éppen olyan mint a ballagás a bölcsődében!Lassan a gyerek nem születni fog,hanem kiballag az anyja hasából.Ez mind a milliomos emberek kitalációja,mert már nem tudnak mit csinálni jó dolgukban!!!
A Nőnap a nők iránti tiszteletről szól,amit egy ovodás még nem igen tud felfogni,és ne jöjjenek azzal,hogy korán kell hogy megszokja a nőnapi köszöntgetést a gyerek,inkább neveljék becsületre,hogy ne váljon csavargó belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!