Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikortól kell beíratni és...

Mikortól kell beíratni és mikortól kezdhet oviban a kisfiam?

Figyelt kérdés
2012. 04.14-én született, tehát most lesz 2 éves, de úgy tudom, ha szobatiszta, már 2 és fél éves korában kezdhet.
2014. jan. 31. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
ez ovifüggő, kit mikor vesznek fel... van ahol tényleg felveszik 2 és fél évesen ha már szobatiszta, van olyan ovi, ahol ki kell várni, hogy betöltse a 3. évet... beíratás áprilisban szokott lenni, érdeklődj telefonon az ovitól náluk mi a szokás... ha csak 3 évesen mehet, akkor is be kell most íratni!!! mert "tanévet" néznek.. és az szeptembertől-szeptemberig tart...
2014. jan. 31. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak a helyi óvoda tud választ adni,mi ovinkban csak 3 éves szobatiszta gyereket vesznek fell és nálunk májusban volt a beíratást ,minden kérdésedre a helyi óvoda tud választ adni ,minden kerület más vagy város más máskor vanak a beíratások .
2014. jan. 31. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:

2015. 04.14.-én kezdhet.

az, hogy nálatok van-e mini csoport, nem tudom...

nálunk azok kezdhetik előbb az ovit akik még abban az ében betöltik a 3-at (szept-dec.), aki januára, már csak januárban kezdhet

2014. jan. 31. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
beíratás meg most tavasszal
2014. jan. 31. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak jovo szeptemberben kezdhet. Nalunk nem vesznek fel november utan szuletett gyereket. 2,5 evest meg egyaltalan nem. Aprilisival meg eselyed sem lenne. 2015. szeptembereben kezdhetne.
2014. febr. 1. 06:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval ovifüggő. A beíratási időpontokat figyeld a helyi újságban vagy az önkori honlapján, nálunk február-márciusban szokott lenni. Változó.
2014. febr. 1. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk idén tuti nem kezdhetne, csak jövő szeptemberben.

Fiam 2010. áprilisi. Csak 2013 áprilisában irathattam be és szeptemberben kezdhetett, mert május vége volt, mire kijött a határozat és nyáron nincs óvodába szoktatás és hivatalosan is csak szeptemberben kezdhetett. Szóval a fiad elvileg 2015 szeptemberében kezdhet, esetleg 2015 áprilisában.

2014. febr. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!