Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha nincs nyílt nap, hogy...

Ha nincs nyílt nap, hogy érdeklődtök az oviban?

Figyelt kérdés
Telefonálni kell, hogy mikor mehetünk be ismerkedni, vagy csak állítsunk oda? Délelőtt?
2014. jan. 13. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:

nálunk nincs nyílt nap és ismerkedni se lehet. mivel nagy a helyhiány ezért így is örülünk ha bejut a gyerek :D

mikor jelentkezni lehet, áprilisban, akkor bementem, kitöltöttem a papírt, aztán nyáron telefonáltak, hogy felvették, menjek szülőire, ott elmondanak mindent :)

aztán ovikezdés előtti héten volt egy ismerkedős délelőtt ahova bementünk a gyerekekkel

2014. jan. 13. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Hívd fel őket, lehet, hogy már felvételi előtt be tudtok menni egy kicsit ismerkedni. De az is lehet, hogy nem akarják (millió a gyerek pl) és majd csak ovikezdés előtt, ha felvették. Nálunk levélben értesítettek. (nem vették fel)

Délelőtt vannak általában a foglalkozások, rá kellene kérdezni telefonon arra is, hogy mikor alkalmas bemenni.

2014. jan. 13. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Hátha te reggel csak úgy beállatsz úgy zavarnak el onnan mint a fene.
2014. jan. 13. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
3. válaszoló, sok helyre be se tud menni mert számkód van :)
2014. jan. 13. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Fel kell hívni az óvodát, kérni az óvoda vezetőjét, elmondani, hogy mi a helyzet, és ha szeptembernél előbb akartok menni (pl most költöztök oda, stb.), akkor lehet kérni, hogy bemehessetek egy beszélgetésre. Ott kiderül, hogy hogy szokták felvenni a gyerekeket, lehet-e évközben menni, van-e hely, stb.

Ugyanúgy, ahogy máshova sem, az oviba sem lehet hívatlanul beállítani, nagyon rossz benyomást kelthet.

Ha csak szeptemberben mentek, akkor szerintem meg kell várni a nyílt napot, amit általában tartanak az ovik, nálunk legalábbis mindegyik meghirdeti a maga nyílt hetét, amikor váratlanul is be lehet esni (mondjuk én odatelefonáltam akkor is, hogy megkérdezzem, x időpontban mehetünk-e).

2014. jan. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!