óvodába nem sok ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
évi 8 tekercs wcp,200 zsepi,2 fogkrém,400 szalvéta.Havi gyümipénz 200ft,400ft csoport pénz...2014. jan. 10. 15:54
11/23 anonim válasza:
ez baromi kevés.Le sem írom inkább,hogy nálunk mit kérnek.Mert még kikötések is vannak,hogy gagyit nem "lehet" vinni.
12/23 anonim válasza:
Nem sok.
Nekunk: havi 2 tekercs wc papir,2csomag zsepi, 2 csomag szalveta,csoportpenz: havi 600 Ft.
Nalunk nem gyumipenz van,hanem gyuminap. Minden heten kedden kell vinni egy nagyobb mennyisegu gyumolcsot! Ezen a heten pl. En mandarint vittem.
13/23 anonim válasza:
Nem de kíváncsi vagyok ebből te hogy oldod meg ha olyan sok ez szerinted?
14/23 anonim válasza:
Hozzánk képest nagyon sok. Nekünk SEMMIT nem kell vinni.
15/23 anonim válasza:
Nálunk nem kell semmit vinni, de a havi pénz az 1000 Ft + minden héten szerdán gyüminap van olyankor mindenkinek vinni illik valami gyümit. Amit pluszba kell az nyilván a tisztasági cucc, fogkefe fogkrém.
16/23 anonim válasza:
Sok?????
Óvónő vagyok, a mi csoportunkba jár 20 gyerek (ennél többen is lehetnek ugye, de számoljunk most 20-szal), és amikor van egy náthás időszak, akkor elmondom Neked, hogy naponta 2 csomag 100-as papír zsepit bontunk, ami elfogy nap végére. Számolj utána kicsit. Meg hogy hányszor mennek ki wc-re, napi háromszori étkezésnél 3x szalvéta.
Nem sok, nyugodj meg.
17/23 anonim válasza:
Nálunk havi 1000 ft a csoportpénz! És még hetente 1x gyümölcsöt is kell vinni.
18/23 anonim válasza:
Nem sok ,nálunk a csoportpénz 800ft ,gyümölcsöt nem kötelezö vinni .tisztaságit a csoportpénzböl veszik.
19/23 anonim válasza:
A miénkhez képest egész barátságos, nálunk félévente kérik a 300 zsepit, 3 cs. szalvétát, 3 folyékony szappant, több guriga wc-papírt, fogkrémet, fogkefét, ezt járványoknál is lecserélik, 3000ft a csoportpénz, mikor ránk kerül a sor min. 1 kg gyümölcs, színház 2000ft(ez éves), plusz egyéb, időnként felmerülő költségek, pl. mikuláscsomag, családi nap, bál.
20/23 anonim válasza:
Szerintem se sok. Nàlunk is több ennél és azt is normálisnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!