Ket gyerekes egyedulallo anyukakent van ebedpenzkedvezmeny ovodaban?
Azert szuljek, hogy majd a harmadik gyereknek azt mondjam, hogy csak azert vagy, mert igy kedvezmenyben reszesultunk. Hulye otlet.
A hitlet meg rezsit azert irtam, hogyha ebbol levonom ezeket, maris egyik honaprol a masikra elunk.
De mindenki fizet reszit és mindenki lakik valahol ami pénzbe kerül vagy így vagy úgy ha mindent levonnának mindenkinek minden ingyen lehetne.
Annyira irigyled a három gyerekes kedvezményt akkor legyél 3 gyerekes.
Van ahol 4-5-en élnek 200 ezerből, két dolgozó szülővel, 2 kisgyerekkel, nekik sem jár a kedvezményes étkezés. Ti 3-an éltek meg annyi pénzből, míg mások 4-en, tehát nem értem a felháborodásod. Akkor most minden egyedülálló kapjon kedvezményt ezek szerint? Az is aki pl. gyerekenként 50 ezer gyerektartást kap, mert apa olyan jól keres?
Én is ennyiből tartok el a párommal 2 4 év alatti gyereket, ez van!
3, vagy 4 gyerekesnek is CSAK akkor jár, ha az egyfőre eső jövedelmük nem éri el a 30.000.- Ft-ot.
A fiaméknál 4 gyerek van, de nem kapnak ingyen ebédet, mert az egyfőre jutó jövedelmük magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!