Dolgozó anyukák, hogyan oldjátok meg? Gyerekeket vinni-hozni, vásárolni. Stb, ha nincs segítség?
annyira jo olvasni,hogy mindenki ilyen konnyen lerendezi.
Sajnos nekem nagyon lesz ha elkezdek dolgozni, meg gyesen vagyok, de nem sokaig.sajnos 8oraba mehetek vissza es a munka is egy ora mire odaerek. ferjem is hasonlo idoben dolgozik, ugyhogy fogalmam sincs hogy lesz.raadasul az ovi sem esik utba a munkahelyemhez sem a lakashoz.
valoszinu keresnem kell valakit aki elmegy a lanyomert penzert.
Kedves kerdezoszerencses vagy hogy kozel az iskola, ovi munkadhoz es 4orakkor vegzel. Tudom igy is nehez, de en halas lennek a sorsnak ha csak ennyiben kegyes lenne hozzam. Nagyszulok 370km-re elnek, ok is betegek, meg szunidore sem vallaljak a gyereket.
fogalmam sincs mi lesz, szoval nagyon rossz a kilatas.
kivancsi lennek mas valaszra is.
oszinten szolva ilyenkor mindig elszomorodok, hogy csak az en gyerekem lesz ilyennek kiteve.Elnezest, hogy ezt kell irjam, csak szomoru vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!