Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Dolgozó anyukák, hogyan...

Dolgozó anyukák, hogyan oldjátok meg? Gyerekeket vinni-hozni, vásárolni. Stb, ha nincs segítség?

Figyelt kérdés
Három hét múlva megyek vissza dolgozni.Két gyerekem van,egyiket oviba,másikat iskolába viszem majd.Férjem külföldön dolgozik,mamák dolgoznak.Abszolút nincs segítségem.Bár azt hiszem elég baráti,mert ha minden igaz 8-16-ig járok majd,és nincs messze a munkám az ovitól,iskolától.De még így is görcsölök,hogy mi hogy lesz.Mikor megyek boltba...stb.Anyukák akik hasonló cipőbe jártok,Ti hogy csináljátok?
2014. jan. 2. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Esetleg valahol érdeklődhetnél, hogy nincs-e környékeden lakó anyuka, aki szintén az adott oviba vagy iskolába viszi a gyerekét :)
2014. jan. 2. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Mi a probléma? Munka előtt elviszed őket óvodába, meg iskolába, délután 4 után értük mész, együtt hazafelé bementek vásárolni, utána haza. Ennyi. Nem kell túlvariálni. A nagyobb bevásárlást meg lehet csinálni hétvégén is és akkor hétköznapra marad a kenyér, felvágott...stb...vásárlás.
2014. jan. 2. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen,végül is tudom,hogy ennyi leszámítva hogy normális bolt nem esik útba,ott már du.nincs kenyér meg szinte semmi,tehát boltba másfelé kellene még elcsámborogni.Ezt leszámítva tudom,hogy tőlem sokkal rosszabb helyzetben lévő anyukák is megoldják,csak mégis érdekel,hogy ki hogyan csinálja?
2014. jan. 2. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Hétvégén be lehet mindent vásárolni, a kenyeret frissen felszeleteled, és berakod a fagyasztóba, kiolvadva pont olyan, mintha friss lenne. Lehet kapni félkész zsömléket is, meg hasonlóakat, amit sütőben lehet megsütni készre, minden más bőven eláll egy hétig. Másik megoldás meg a házhoz jövő bevásárlás.
2014. jan. 2. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 8-16:20-ig vagyok, egy kis és egy középsőcsoportos csemetével. Ebédidőben vásárolok, két-három naponta. biciklivel járok, így gyorsan lerendezem.
2014. jan. 3. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
gyerekeket elviszem, délután együtt vásárolunk be. Havi 1 nagy bevásárlás, így csak kenyér, felvágott, gyümölcs stb. kell, de nem is mindennap megyünk boltba. Kenyeret én is lefagyasztom.
2014. jan. 4. 17:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 5. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:

annyira jo olvasni,hogy mindenki ilyen konnyen lerendezi.

Sajnos nekem nagyon lesz ha elkezdek dolgozni, meg gyesen vagyok, de nem sokaig.sajnos 8oraba mehetek vissza es a munka is egy ora mire odaerek. ferjem is hasonlo idoben dolgozik, ugyhogy fogalmam sincs hogy lesz.raadasul az ovi sem esik utba a munkahelyemhez sem a lakashoz.

valoszinu keresnem kell valakit aki elmegy a lanyomert penzert.

Kedves kerdezoszerencses vagy hogy kozel az iskola, ovi munkadhoz es 4orakkor vegzel. Tudom igy is nehez, de en halas lennek a sorsnak ha csak ennyiben kegyes lenne hozzam. Nagyszulok 370km-re elnek, ok is betegek, meg szunidore sem vallaljak a gyereket.

fogalmam sincs mi lesz, szoval nagyon rossz a kilatas.

kivancsi lennek mas valaszra is.

oszinten szolva ilyenkor mindig elszomorodok, hogy csak az en gyerekem lesz ilyennek kiteve.Elnezest, hogy ezt kell irjam, csak szomoru vagyok.

2014. jan. 8. 23:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,őszintén együtt érzek veled! Látod még én is izgulok pedig tényleg sokminden miatt befoghatom a számat.Nem vigasz,de a szünetekre én sem tudom egyáltalán mi lesz a megoldás még egy rövid tavaszi szünetre sem.Oké oviba van ügyelet e az iskolás????Én is gondoltam olyanra hogy valakit keresek aki besegít némi fizetségért,de őszintén szólva kire bízod rá a gyerekeidet ( lakást ) feltétel nélkül???Nem is tudom mivel vigasztaljalak,talán menet közben alakul valami amitől könnyebben mennek a dolgok! Kitartás!
2014. jan. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!