Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az oviban hogy tudnak elaltatn...

Az oviban hogy tudnak elaltatni olyan sok gyereket egyszerre, amikor nekem itthon nem megy az egy szem gyerekem elaltatása? Hiába fekszem le vele, mindig kitalál valamit, hogy miért keljen fel.

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
NE is foglalkozz vele, én az első választ írtam, de hogy miért lett 54 % nem tudom, nálunk így zajlik , csak ezt írtam le.
2014. jan. 5. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs jajjaludjmárdrágakincsem. Mesét olvasunk nekik, aztán benn maradunk a csoportszobában. Nincs hangadás, mert felébreszti a többit. Ha nem akar aludni, nem baj, el fog aludni, ha a szervezete kívánja. De azt, aki aludni akar, azt tessék hagyni aludni. Feküdjön csendben, csukott szemmel, és úgyis mindig minden gyerkőcünk elalszik.

egy óvónéni

2014. jan. 5. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!